wholaughs Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Windows Defender'i kaldırdım ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bir sorun yaratır mı?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 11 Nisan 2025 #2 Şüpheli programlar ile işiniz varsa ve otomatik indirme yapan sitelere giriyorsanız yapabilir.
Fransali74 Decapat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 133 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Kalsa daha iyi ,işini gayet iyi yapıyor. Ama bilinçli kullanıcı isen sorun olmaz
wholaughs Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Şüpheli programlar ile işiniz varsa ve otomatik indirme yapan sitelere giriyorsanız yapabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerle işim yok bir sorun teşkil etmiyor galiba Fransali74 dedi: Kalsa daha iyi ,işini gayet iyi yapıyor. Ama bilinçli kullanıcı isen sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı olduğum için extra bir yazılım v.s kesinlikle indirmiyorum sadece oyun oynayıp çıkıyorum
Sakuya Izayoi dedi: Şüpheli programlar ile işiniz varsa ve otomatik indirme yapan sitelere giriyorsanız yapabilir. Genişletmek için tıkla... Öyle şeylerle işim yok bir sorun teşkil etmiyor galiba Fransali74 dedi: Kalsa daha iyi ,işini gayet iyi yapıyor. Ama bilinçli kullanıcı isen sorun olmaz Genişletmek için tıkla... Oyun odaklı olduğum için extra bir yazılım v.s kesinlikle indirmiyorum sadece oyun oynayıp çıkıyorum
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #5 wholaughs dedi: Windows Defender'i kaldırdım ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Niye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyor
wholaughs dedi: Windows Defender'i kaldırdım ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Niye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyor
wholaughs Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #6 KreBteX dedi: Niye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyor Genişletmek için tıkla... evet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdım
KreBteX dedi: Niye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyor Genişletmek için tıkla... evet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdım
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #7 wholaughs dedi: evet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdım Genişletmek için tıkla... Şu an kaç FPS alıyorsun
wholaughs dedi: evet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdım Genişletmek için tıkla... Şu an kaç FPS alıyorsun
wholaughs Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #8 KreBteX dedi: Şu an kaç FPS alıyorsun Genişletmek için tıkla... yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorum
KreBteX dedi: Şu an kaç FPS alıyorsun Genişletmek için tıkla... yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorum
KreBteX Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 652 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #9 wholaughs dedi: yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorum Genişletmek için tıkla... 400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım.
wholaughs dedi: yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorum Genişletmek için tıkla... 400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım.
wholaughs Femtopat Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #10 KreBteX dedi: 400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... etkisi baya var
KreBteX dedi: 400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım. Genişletmek için tıkla... etkisi baya var