Öyle şeylerle işim yok bir sorun teşkil etmiyor galibaŞüpheli programlar ile işiniz varsa ve otomatik indirme yapan sitelere giriyorsanız yapabilir.
Oyun odaklı olduğum için extra bir yazılım v.s kesinlikle indirmiyorum sadece oyun oynayıp çıkıyorumKalsa daha iyi ,işini gayet iyi yapıyor. Ama bilinçli kullanıcı isen sorun olmaz
Niye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyorWindows Defender'i kaldırdım ve aktif olarak Valorant oynuyorum. Bir sorun yaratır mı?
evet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdımNiye kaldırdın, dursun işte. FPS mi düşürüyor
Şu an kaç FPS alıyorsunevet fps düşürüyor diye kaldırıyorum xbox v.s microsoft edge dahil hepsini kaldırdım
yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorumŞu an kaç FPS alıyorsun
400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım.yüksek ayarlarda oynuyorum şu an 400 fps alıyorum
etkisi baya var400 iyi baya bir, Defenderi'i silince, 40-50 falan alıyorsun sandım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.