Typede983 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (429).png 13,7 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş?
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 27 Ekim 2023 #2 @Typede983 Kaspersky'de bir tarama yap bakalım ve bir dosya falan indirdiyesen VirusTotal'de tarat.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 27 Ekim 2023 #3 @Nizel G bilir herhalde.
Yigitshh Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 381 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #4 Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yap. Kaspersky'da olabilir.
Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Malwarebytes ile tarama yap. Kaspersky'da olabilir.
K KaptanUfuk Hectopat Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 917 Çözümler 4 27 Ekim 2023 #5 Silinmiş. Kaspersky ile tarama yap. Her bulduğun şeyi açma Defender'i bu dönemde ben bile atlatıyorum.
Silinmiş. Kaspersky ile tarama yap. Her bulduğun şeyi açma Defender'i bu dönemde ben bile atlatıyorum.
E eXKlinE Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #6 Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey olmaz benim PC dede birkaçtane var.
Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı .net stop windefend yazdım bunu attı direkt. Trojan bekliyor muymuş? Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şey olmaz benim PC dede birkaçtane var.
7 700598 Nanopat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 728 Çözümler 14 27 Ekim 2023 #7 Görev yöneticisine gir, virüse ait olan aktif işlemleri kapat. Emin olmak istiyorsan iobit unlocker ile de o aktif virüs işlemini silebilirsin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Daha sonrasında bunu indirip bir tarama yap, ne varsa hepsini döker ortaya. Temizler bilgisayarını.
Görev yöneticisine gir, virüse ait olan aktif işlemleri kapat. Emin olmak istiyorsan iobit unlocker ile de o aktif virüs işlemini silebilirsin. Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today. www.malwarebytes.com Daha sonrasında bunu indirip bir tarama yap, ne varsa hepsini döker ortaya. Temizler bilgisayarını.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Ekim 2023 #8 Yazdığın komut antivirüsü kapatmak içindi. Antivirüs de onu kapatmanı engellemiş. RAT nereden çıktı? Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu? Sorunlu olsa bu komutu nasıl farketsin? Yoktan sorun üretmeyin ya.
Yazdığın komut antivirüsü kapatmak içindi. Antivirüs de onu kapatmanı engellemiş. RAT nereden çıktı? Typede983 dedi: Arkadaşlar benim Windows Defender'de sorun vardı. Genişletmek için tıkla... Ne sorunu? Sorunlu olsa bu komutu nasıl farketsin? Yoktan sorun üretmeyin ya.
Typede983 Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #9 533388 dedi: @Typede983 Kaspersky'de bir tarama yap bakalım ve bir dosya falan indirdiyesen VirusTotal'de tarat. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky silince böyle oldu şimdi geri yükledim Nizel G dedi: Yazdığın komut antivirüsü kapatmak içindi. Antivirüs de onu kapatmanı engellemiş. RAT nereden çıktı? Ne sorunu? Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky siliyordum sonra Windows Defender'e bir şey oldu sonra yazdım hatayı bunu yaz dediler sonra trojan buldu RAT da olabilir.
533388 dedi: @Typede983 Kaspersky'de bir tarama yap bakalım ve bir dosya falan indirdiyesen VirusTotal'de tarat. Genişletmek için tıkla... Zaten Kaspersky silince böyle oldu şimdi geri yükledim Nizel G dedi: Yazdığın komut antivirüsü kapatmak içindi. Antivirüs de onu kapatmanı engellemiş. RAT nereden çıktı? Ne sorunu? Genişletmek için tıkla... Ben Kaspersky siliyordum sonra Windows Defender'e bir şey oldu sonra yazdım hatayı bunu yaz dediler sonra trojan buldu RAT da olabilir.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 27 Ekim 2023 #10 Typede983 dedi: sonra trojan buldu RAT da olabilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk, trol müsün? RAT nerede, Trojan nerede?
Typede983 dedi: sonra trojan buldu RAT da olabilir. Genişletmek için tıkla... Çocuk, trol müsün? RAT nerede, Trojan nerede?