Windows Defender'ı kapatmak için indirilen yazılım sonrası Defender zararlı algıladı

Neden trojan yazıyor?
Kapatma emrini sen verdin. Emri de o yazılım uyguladı. Teknik olarak senden gelen emri uyguladığı için trojan oluyor.

Başını boşver, devamını oku ve amacını anla. Windows güvenliğini devre dışı bırakacağı yazıyor. O komutu girerken de senin amacın buydu zaten.

Ortadaki trojan sensin. Bilgisayara burnunu sokuyorsun. Kendine güvenmiyorsan bir daha sokmazsın.

RAT ne alaka ? Yazdığın komut Windows'a komut dizininden müdahale ettiği için AV trojen olarak algılamış.
Anlamını bilmediğin sözcükleri sıralamadan önce küçük bir araştırma yapmanı öneririm. google diye bir site yapmışlar , inanır mısın her şeyi biliyor (!).

Kapatma emrini sen verdin. Emri de o yazılım uyguladı. Teknik olarak senden gelen emri uyguladığı için trojan oluyor.

Başını boş ver, devamını oku ve amacını anla. Windows güvenliğini devre dışı bırakacağı yazıyor. O komutu girerken de senin amacın buydu zaten.

Ortadaki trojan sensin. Bilgisayara burnunu sokuyorsun. Kendine güvenmiyorsan bir daha sokmazsın.

Hocam yazdıklarınızı okudukça daha çok gülmeye başladım helal edin sanırım trollüyor arkadaş. Boş verin.

Başını boş ver, devamını oku ve amacını anla. Windows güvenliğini devre dışı bırakacağı yazıyor. O komutu girerken de senin amacın buydu zaten.

Tamam bilmiyordum bir de böyle bir şey çıktı bu ne? Taramada bulmuyor sonra çıkıyor ve Kaspersky indiremiyorum takılıyor yüzde 5 de.

1698431072383.png

1698431072383.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı