YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 2 Ağustos 2020 #1 Windows lisansımın deneme sürümü bir ay önce bitti. Fakat bittiği günden beri oyunlarda FPS problemi yaşıyorum ve disk kullanımım SSD'ye rağmen orantısız bir şekilde artıyor etkinleştirmediğim için olabilir mi?
Windows lisansımın deneme sürümü bir ay önce bitti. Fakat bittiği günden beri oyunlarda FPS problemi yaşıyorum ve disk kullanımım SSD'ye rağmen orantısız bir şekilde artıyor etkinleştirmediğim için olabilir mi?
Abdulkadirplt0036 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 165 2 Ağustos 2020 #2 Seninde dediğin gibi windows önemli Ege Hazar dedi: Elbette haklısınız, bunu söylemeleri genelde klişe olarak sınıflandırılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Ericc dedi: Ben kullanıyorum iyi fakat kafanız küçükse sıkıntı olabilir çünkü kafa bandı zamanla biraz gevşiyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Seninde dediğin gibi windows önemli Ege Hazar dedi: Elbette haklısınız, bunu söylemeleri genelde klişe olarak sınıflandırılabilir bence. Genişletmek için tıkla... Ericc dedi: Ben kullanıyorum iyi fakat kafanız küçükse sıkıntı olabilir çünkü kafa bandı zamanla biraz gevşiyor. Genişletmek için tıkla...
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.018 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 2 Ağustos 2020 #3 Evet, genellikle etkinleştirilmemiş bilgisayarlarda bu durum sık sık yaşanır. En kısa zamanda en kötü bir OEM Key alın. Artı 0 Eksi
Evet, genellikle etkinleştirilmemiş bilgisayarlarda bu durum sık sık yaşanır. En kısa zamanda en kötü bir OEM Key alın.
Abdulkadirplt0036 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 165 2 Ağustos 2020 #4 Benim gibi orijinal al Artı 0 Eksi
Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2020 #5 Abdulkadirplt0036 dedi: Benim gibi orijinal al Genişletmek için tıkla... Çok pahalı be . Artı 0 Eksi
KS KS YasinÇ. Decapat Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 315 Çözümler 1 2 Ağustos 2020 #6 Enes3078 dedi: Evet, genellikle etkinleştirilmemiş bilgisayarlarda bu durum sık sık yaşanır. En kısa zamanda en kötü bir OEM Key alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Enes3078 dedi: Evet, genellikle etkinleştirilmemiş bilgisayarlarda bu durum sık sık yaşanır. En kısa zamanda en kötü bir OEM Key alın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler almayı düşünüyorum.