Windows dışı işletim sistemi tavsiyesi

Alternatiflerinden biri Linux dağıtımlarını kullanmak ama eğer kullanmak istemiyorsan Windows 10'un saçma ve gereksiz şeylerini kapayabilirsin. Rehberim var istersen sana atabilirim.
Linux dağıtımı olarak Linux Mint ya da Feren OS önererim yeni başlayacakları için.

Linux Mint Xfce, Cinnamon, Mate kurabilirsiniz.

Ubuntu ama direkt olarak Ubuntu + GNOME kurma. Kubuntu Lubuntu Xubuntu gibi Ubuntu tabanlı fakat GNOME arayüzünü kullanmayan distrolara bak. Kendim Kubuntu kullanıyorum fakat default olarak çok kötü duruyor birkaç tema kurman gerek. Layan KDE theme, tela icon theme ve latte dock kur. Alttaki görev çubuğunu da yukarı koy. Benimkisi böyle gözüküyor

Adam artık güncellemelerle programlarla uğraşmak istemiyorum demiş, bunları yapmak isteyeceğini sanmıyorum, Linux'ların hemen hemen hepsinde bunlarla uğraşması gerekecek aslında. En iyisi 8.1 kurması olur hem HDD ile 10'dan daha stabil çalışır ve artık güvenlik dışında güncelleme almamaktadır.

Sizin için en iyisi Windows 8.1

Pardon okumamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…