Delimafya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2015 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2016 #1 Bilgisiyarımı garantiye gönderdim Recovery atmışlar. Ürün W8 oldu Windows 8.1 güncelleyeceğim fakat böyle bir hata alıyorum: Düzeltmek için sanırsam Disk temizleme ile temizlemem gerekiyor oda takılıyor: Kaynak aldığım konular: [Çözüldü] Disk Temizleme Takılma Sorunu [Çözüldü] Mağazadan Windows 8 için Windows 8.1 güncellemesinde ''Yükleme tamamlanamadı'' hatası Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi PureRa TempFileCleaner Ccleaner gibi programlarlada temizledim gene takılı kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2016
Bilgisiyarımı garantiye gönderdim Recovery atmışlar. Ürün W8 oldu Windows 8.1 güncelleyeceğim fakat böyle bir hata alıyorum: Düzeltmek için sanırsam Disk temizleme ile temizlemem gerekiyor oda takılıyor: Kaynak aldığım konular: [Çözüldü] Disk Temizleme Takılma Sorunu [Çözüldü] Mağazadan Windows 8 için Windows 8.1 güncellemesinde ''Yükleme tamamlanamadı'' hatası Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi PureRa TempFileCleaner Ccleaner gibi programlarlada temizledim gene takılı kalıyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Eylül 2016 #2 Windows 8.1 vs uğraşmadan doğrudan 10'a geçer misiniz ? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal
Windows 8.1 vs uğraşmadan doğrudan 10'a geçer misiniz ? Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum | Technopat Sosyal