AhmetCoşgun45 Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Windows'un kurulu olduğu yer 0GB olarak gözüküyor format atarken de hata veriyor. Ne yapmam gerekli? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2025
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.401 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Mart 2025 #2 AhmetCoşgun45 dedi: Windows'un kurulu olduğu yer 0GB olarak gözüküyor format atarken de hata veriyor. Ne yapmam gerekli? Eki Görüntüle 2456950 Genişletmek için tıkla... Malesef SSD'n bozuldu, geri dönüşü olmayan donanımsal bir problem. Yenisini alman gerek. Artı 0 Eksi
AhmetCoşgun45 dedi: Windows'un kurulu olduğu yer 0GB olarak gözüküyor format atarken de hata veriyor. Ne yapmam gerekli? Eki Görüntüle 2456950 Genişletmek için tıkla... Malesef SSD'n bozuldu, geri dönüşü olmayan donanımsal bir problem. Yenisini alman gerek.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 29 Mart 2025 #3 İşlemciniz Intel ise varsa WMD ayarını kapatmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS AhmetCoşgun45 Centipat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 Mert Can Urcan dedi: Malesef SSD'n bozuldu, geri dönüşü olmayan donanımsal bir problem. Yenisini alman gerek. Genişletmek için tıkla... Yeni M2 alıp sisteme takmıştım onu şu anda sistem görmüyor Ne yapmam gerekli bilgisayarcıya götürüp içine Windows yüklersem açılır mı Artı 0 Eksi
Mert Can Urcan dedi: Malesef SSD'n bozuldu, geri dönüşü olmayan donanımsal bir problem. Yenisini alman gerek. Genişletmek için tıkla... Yeni M2 alıp sisteme takmıştım onu şu anda sistem görmüyor Ne yapmam gerekli bilgisayarcıya götürüp içine Windows yüklersem açılır mı
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.401 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 29 Mart 2025 #5 AhmetCoşgun45 dedi: Yeni M2 alıp sisteme takmıştım onu şu anda sistem görmüyor Ne yapmam gerekli bilgisayarcıya götürüp içine Windows yüklersem açılır mı Genişletmek için tıkla... Yeni M2'inin marka modeli ne, ikinci el mi, nereden aldın? Takarken nazik davrandın mı, sistem ne v.b... Pek çok soru cevapsız ama Sandisk Milpitas bir "hata" kodu olmasa da "geçmiş olsun" habercisidir. Artı 0 Eksi
AhmetCoşgun45 dedi: Yeni M2 alıp sisteme takmıştım onu şu anda sistem görmüyor Ne yapmam gerekli bilgisayarcıya götürüp içine Windows yüklersem açılır mı Genişletmek için tıkla... Yeni M2'inin marka modeli ne, ikinci el mi, nereden aldın? Takarken nazik davrandın mı, sistem ne v.b... Pek çok soru cevapsız ama Sandisk Milpitas bir "hata" kodu olmasa da "geçmiş olsun" habercisidir.