E ErkanG Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2022 #1 Merhaba format attıktan sonra e (D) diski toplam 221 GB'ken 219 GB gözüküyordu. Yazmayı unuttum diskin içinde hiçbirşey yoktu ayrıca biçimlendirmek istedikten sonra böyle oldu. Yardım ederseniz sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 1,5 MB · Görüntüleme: 254 Son düzenleme: 26 Eylül 2022
Merhaba format attıktan sonra e (D) diski toplam 221 GB'ken 219 GB gözüküyordu. Yazmayı unuttum diskin içinde hiçbirşey yoktu ayrıca biçimlendirmek istedikten sonra böyle oldu. Yardım ederseniz sevinirim.
Çözüm E E ErkanG 27 Eylül 2022 MertT1029 dedi: CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim
MertT1029 dedi: CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim
KS KS E ErkanG Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #11 Yardım edecek yok mu? herşeyi denedim olmuyor MertT1029 dedi: Hızlı biçimlendir tikli olsa da olur, işiniz daha hızlı olur hatta. Ancak biçimlendirme tamamlanmadı hatasını pek sevmedim. Genişletmek için tıkla... tikli tiksiz herşeyi denedim yok mudur bunun bir çözümü? sadece diskin tekrar kullanılabilir olmasını istiyorum. Son düzenleme: 26 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Yardım edecek yok mu? herşeyi denedim olmuyor MertT1029 dedi: Hızlı biçimlendir tikli olsa da olur, işiniz daha hızlı olur hatta. Ancak biçimlendirme tamamlanmadı hatasını pek sevmedim. Genişletmek için tıkla... tikli tiksiz herşeyi denedim yok mudur bunun bir çözümü? sadece diskin tekrar kullanılabilir olmasını istiyorum.
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #12 ErkanG dedi: Yardım edecek yok mu? herşeyi denedim olmuyor tikli tiksiz herşeyi denedim yok mudur bunun bir çözümü? sadece diskin tekrar kullanılabilir olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay Şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur. Artı 0 Eksi
ErkanG dedi: Yardım edecek yok mu? herşeyi denedim olmuyor tikli tiksiz herşeyi denedim yok mudur bunun bir çözümü? sadece diskin tekrar kullanılabilir olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay Şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur.
KS KS E ErkanG Centipat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #13 MertT1029 dedi: CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi Çözüm
MertT1029 dedi: CMD ile Disk Biçimlendirme - Ömer Karaçay şu adımları da HDD için gerçekleştirmeniz belki yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim
MertT1029 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 910 Çözümler 16 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD A9 9420 - RADEON 520 - 4 GB RAM - 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #14 ErkanG dedi: Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Donanımsal hata olduğu belliydi zaten ama hemen paniklemeyin diye erteliyordum söylemeyi. Hayırlı olsun, çözüldüğüne sevindim. Artı 0 Eksi
ErkanG dedi: Milyar farklı, milyar türlü yol denedim olmadı ama çözdüm. Hard diski değiştirdim Yine de teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Donanımsal hata olduğu belliydi zaten ama hemen paniklemeyin diye erteliyordum söylemeyi. Hayırlı olsun, çözüldüğüne sevindim.