Windows DistributedCOM 10016 hatası

Umut Özdağ

Femtopat
Daha fazla  
Olay görüntüleyicisinde bu hatayı alıyorum sürekli.

Ekran Asadlıntısı.PNG

Olay görüntüleyicisinde bu hatayı alıyorum sürekli.

Eki Görüntüle 1163560
Windows'u nereden indirdin? Orjinal sürümü kurduysan ayarlara müdehale için herhangi bir program kullandın mı? Wise Care 365 veya Advanced SystemCare gibi optimizasyon araçları kullandın mı?

Dipnot: Soruna sebep olan bir etken de TeamViewer uygulamasını korsan olarak lisanslamayı denemek.

Geri yükleme açıksa sorunun olmadığı bir yedeğe dönüş yapabilirsin. Aksi takdirde temiz kurulum tavsiye ediyorum. Bu sorunu Microsoft Store ile yaşadım TeamViewer crack'i sebebiyle. Her tür yolu denesem de (Yabancı tüm forumları inceledim.) bu sorunun kalıcı bir çözümü yok.

Windows'u nereden indirdin? Orjinal sürümü kurduysan ayarlara müdehale için herhangi bir program kullandın mı? Wise Care 365 veya Advanced SystemCare gibi optimizasyon araçları kullandın mı?

Dipnot: Soruna sebep olan bir etken de TeamViewer uygulamasını korsan olarak lisanslamayı denemek.

Geri yükleme açıksa sorunun olmadığı bir yedeğe dönüş yapabilirsin. Aksi takdirde temiz kurulum tavsiye ediyorum. Bu sorunu Microsoft Store ile yaşadım TeamViewer crack'i sebebiyle. Her tür yolu denesem de (Yabancı tüm forumları inceledim.) bu sorunun kalıcı bir çözümü yok.
Windowsu Orijinal sitesinden indirip kurdum dediğin programlardan birini kullanmadım.
crack konusunda ise driver boosterı full yaptım ama dosya indirerek değil lisans kodu yazarak
Bilgisayarında reset atma problemi var mı?
bayadır görüyorum sadece 1-2 kere resetlendi

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı