Windows DLL dosyaları bozuldu

k.murat53

Centipat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, şu an stres seviyem tavan yapmış durumda. Arkadaşlarımla Zula oynayacaktım, neyse indirdim iyi hoş oyuna gireceğim, bir DLL hatası verdi. Hemen o DLL dosyasını internetten indirdim ve içine attım fakat bu sefer başka bir hata verdi. Sildim, yükledim, yine aynı. Neyse başka bir oyuna gireyim dedim, PES 16'ya girdim, o da başka bir DLL. Dosyası hatalı diyor, sonra başka oyun. O da başka bir DLL'den dolayı hata veriyor. Ardından DLL files fixer indirdim, raporda şunu diyor. Açıkçası biraz korktum, sizce hataları düzelt diyeyim mi, sisteme zarar verir mi?

1718366364034.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam. VCRUNTIME140.dll

Hocam şu paketi indir deyip kurun .ZIP uzantılı dsoya gelecek karşınıza .ZIP'i klasöre çıkarttıktan sonra install_all.bat diye dosya olacak tıklayın ve bekleyin.

Bundan sonra Zula ile diğer oyunlara girin ve sonucu haber edin.

Hocam şu paketi indir deyip kurun .ZIP uzantılı dsoya gelecek karşınıza .ZIP'i klasöre çıkarttıktan sonra install_all.bat diye dosya olacak tıklayın ve bekleyin.

Hocam burada indirme seçeneği yok ki indiremedim.

Hocam. ZIP'i klasöre çıkartmanız gerekiyor.

Hocam dediğinizi yaptım evet PES 2016 düzeldi fakat Zula hala aynı DLL hatasını veriyor yükleme yaparken şöyle bir hata aldım sizce bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Hocam benim eski DLL dosyasını atsam ya da siz bir link verseniz onu atsam olur mu?

Hocam kendi DLL dosyamı atınca

0xc000007b bu hatayı veriyor​

Eğer atmaz isem aynı hata devam ediyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (323).png
    Ekran Görüntüsü (323).png
    497,6 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Ayarlar - uygulamalar - uygulamalar ve özellikler seçeneğinden tüm Microsoft C++ visual redistributable paketlerini silin ardından şunu kurun:

Dosya indikten sonra ZIP'ten çıkartın ve içindeki BAT dosyasını çalıştırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı