Windows donanım hatası

dutyd

Kilopat
Şöyle bir hata geldi bildirim olarak bu nedir bu aralar sürekli mavi ekran alıyorum bununla alakalı olabilir mi?

1612982971907.png

Mavi ekran bu bildirim ile alakalı değil.

Mavi ekran bu bildirim ile alakalı değil.

Hocam bu neden geliyor o zaman 10'dan fazla minidump paylaştım diğer konuda bir türlü çözemedik bellekelri test ettik format attım hala aynı.

Mavi ektan aldığınız için geliyor bu bildirim.

Önceki mavi ekran konularınıza baktım, aldığınız mavi ekranlardan bazıları disk kaynaklı gözüküyor. Kullandığınız SSD'de kronik sorunlu. Bundan kaynaklı olabilir.

Mavi ektan aldığınız için geliyor bu bildirim.

Önceki mavi ekran konularınıza baktım, aldığınız mavi ekranlardan bazıları disk kaynaklı gözüküyor. Kullandığınız SSD'de kronik sorunlu. Bundan kaynaklı olabilir.

Windows kaynak koruması bozuk dosyalar buldu ve bunları başarıyla onardı.
Çevrimiçi onarımlar için ayrıntılar şu adreste bulunan cbs günlük dosyasına dahil edilmiştir.
Win'dir \ logs \ cbs \ CBS.log. Örneğin C: \ Windows \ logs \ cbs \ CBS.log. Çevrimdışı için.
Onarımlar, ayrıntılar / offlogfıle bayrağıyla sağlanan günlük dosyasına dahil edilir. Sfc scannow sonucu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı