Windows donanım hatası

dutyd

Kilopat
Şöyle bir hata geldi bildirim olarak bu nedir bu aralar sürekli mavi ekran alıyorum bununla alakalı olabilir mi?

1612982971907.png

USB ile ilgili bir klasör. Aldığınız bildirim ile ilgili.

Hocam şu an mavi ekran almadım. Shadow Defender programı yüzünden galiba aldığım mavi ekranlar. @283156 de belirtmişti önceden sorun çıkartan bu diye ama biraz daha test edeyim bakalım verecek mi mavi ekran.
Ama asıl soru önceden yoktu, neden şimdi vermeye başladı?

Sorunu çıkartan dosya şimdi çıkarmaya başlamış olabilir.

Bilgisayarı yeniden başlattım ve mavi ekran yemedim siyah ekran falanda gelmedi suçluyu bulduk sanırım.
@Assecreed hocam Driver Booster böyle çalışmayı falan durduruyor bu da yapmış olabilir mi şu an bunu sildim Shadow Defender kullanmıyorum mavi ekran yok 2'sinden biri ya Driver Booster ya da Shadow.

1613050985170.png

Doğru. Bunu düşünmedim.

Ama ben onu kullanmazken kendi kendine çalışmayı falan durduruyordu, sildik iyi oldu.
@Assecreed bir de elimde şöyle bir şey var. Blue Screen View'den baktıgımda şu 2 dosyayı gösteriyor. fltmgr.sys, ntoskrnl.exe'den diyor.

Dosya Ekleri

• 20210210_001721.jpg
    20210210_001721.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 41
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı