Windows dosyaları onaramadı hatası

berat3636

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2021
Mesajlar
6.608
Çözümler
14
Yer
kars
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
"Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı" hatası alıyorum. Dün akşam Laptop'tan SSD'yi söktüm ve kendi hard Disk'imi taktım. İşim bitince SSD'yi geri taktım ve böyle bir hata aldım. Windows gitsin umurumda değil fakat içerisinde çok önemli dosyalarım var. Dosyalarımı nasıl kurtarabilirim?

Ve bunun sebebi nedir?
 
Öncelikle ne kadar bir dosya kurturacaksınız bu size kalmış size tavsiyem 64 GB'lık flash bellek te sadece Windows 10 mu var yoksa Ventoy mu Ventoy varsa direkt olarak indirdiğiniz ISO dosyasını Vento'ya atıp 16 GB flash belleğinizin içine de verilerinizi alabilirsiniz.

Tabii USB'den boot etmeden önce Windows'un patladığı SSD'yi takmayı unutmayın, masaüstünde SSD diskinizi göreceksiniz büyük ihtimalle 120GB birimi falan olarak gözüküyor ama ismi de yazabilir.

Çift tıklayıp diski açtıktan sonra karşınıza çıkan dosyalar tanıdık gelmesi lazım, sanki Windows'ta C diskinin içindesiniz gibi ki zaten öyle.

Buradan Windows klasörğne oradan users klasörüne oradanda sizin kullandığınız kullanıcının klasörüne girerek masaüstü ve indirilenler klasörüne girip verilerinizi alabilirsiniz.

Masaüstünde oşan kısa yolları ve exe dosyalarını da görebiliyor olmalısınız oradanda yüklü programları öğrenebilirsiniz.

Hocam yüklü programlara nereden bakacağım? Denetim Masası klasörünü bulamadım.

Hocam böyle diyor.

IMG_20230131_125642.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı