Windows düzgün başlatılamadı hatası

ibrahimikman

Centipat
Selamlar herkese hayırlı ramazanlar. Dün bilgisayarda uğraşırken bianda mavi ekran yedim ve sonrasında Windows düzgün başlatılamadı hatasını alıyorum, sonrasında ise hangi seçeneği denersen deneyim (sıfırlama güvenli mod gibi) aynı şekilde düzgün başlatılamadı hatasını alıyorum. Anlayacağınız tamamen kaldı bilgisayar burada. Şimdiden teşekkürler.

Otomatik onarım hatasından mı bahsediyorsunuz?

Ben format atarak çözmüştüm. Otomatik onarım hatası veriyorsa ilk önce sistem yükleme yapın (tabii oluşturduysanız) başarısız olmuşsa veya oluşturmadıysanız format atın.

Otomatik onarım hatasından mı bahsediyorsunuz?
Aynen hocam
Ben format atarak çözmüştüm. Otomatik onarım hatası veriyorsa ilk önce sistem yükleme yapın (tabii oluşturduysanız) başarısız olmuşsa veya oluşturmadıysanız format atın.
Sistem yükleme yapılmamış görünüşe göre tek çare format gözüküyor fakat garibime giden yani çok saçma bi hata

Temiz kurulum yapmanızda fayda var. Düzeltesiniz bile aynı hatayı tekrar alma olasılığınız çok yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…