Sıkıntım başlıktaki gibi Microsoft Store'den indirdiğim çoğu uygulamanın simgesi gitti bildirimler eski şekilde geliyor tam ekran uygulamalarda üstteki bar yanıp sönüyor sıkıntıyı anlamadım ne yapmalıyım?
Mevcut OS'un ruhuna fatiha gibi görünüyor.
Belki kalp masajı olarak sistem geri yükleme.
Olmaz ise;
Garanti olsun " bu PC'yi sıfırla" ile yeniden doğuş...
Sıkıntım başlıktaki gibi Microsoft Store'den indirdiğim çoğu uygulamanın simgesi gitti bildirimler eski şekilde geliyor tam ekran uygulamalarda üstteki bar yanıp sönüyor sıkıntıyı anlamadım ne yapmalıyım?
Mevcut OS'un Ruhuna Fatiha gibi görünüyor.
Belki kalp masajı olarak sistem geri yükleme..
Olmaz ise;
Garanti olsun '' Bu PC yi sıfırla'' ile yeniden doğuş....
Mevcut OS'un Ruhuna Fatiha gibi görünüyor.
Belki kalp masajı olarak sistem geri yükleme..
Olmaz ise;
Garanti olsun '' Bu PC yi sıfırla'' ile yeniden doğuş....
Sadece microsoft store değil çoğu uygulamanın simgesi gitmiş hocam. Şimdi kaspersky ile tam tarama yapıp sfc/scannow komutlarını deneyeceğim bakalım düzelecek mi ?
Mevcut OS'un ruhuna fatiha gibi görünüyor.
Belki kalp masajı olarak sistem geri yükleme.
Olmaz ise;
Garanti olsun " bu PC'yi sıfırla" ile yeniden doğuş...
Programların yüklü olduğu disk gidince böyle yapar . Geri taksanda bazen düzeltmeyebilir simgeleri.
Taşınabilir olmadığı sürece programları başka yere kurmanın faydası olmuyor. Ben denedim verim alamadım.
Programların yüklü olduğu disk gidince böyle yapar . Geri taksanda bazen düzeltmeyebilir simgeleri.
Taşınabilir olmadığı sürece programları başka yere kurmanın faydası olmuyor. Ben denedim verim alamadım.