"Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor" hatası

• Konuyu başlatan Yomra
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 26.039

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
PC mavi ekran verip verip duruyordu 12-14 saat uğraştım ama olmadı şimdi PC'yi actiğımda önüme bu çıktı. Neye basayım?

Dosya Ekleri

• 16417341701442836810349419790736.jpg
    16417341701442836810349419790736.jpg
    101,1 KB · Görüntüleme: 1.864
Son düzenleyen: Moderatör:
8GB üstü bir USB bellek ayarla. Birazdan yapacağın işlem belleği tamamen silecektir.
Bu sayfa üzerinden "Aracı şimdi indirin" butonuna tıkla ve programın inmesini bekle. Daha sonra USB'yi tak ve programı çalıştır. Programın talimatlarını yerine getir, bitti diyinceye kadar belleği çıkarma. Ardından boot menüsünü aç. Nasıl yapılacağını bilmiyorsan burada cihazının boot kısayolunu öğrenebilirsin.
Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp bilgisayar başlarken öğrendiğin kısayolu sürekli bas. Karşına bir ekran gelecek, buradan usb belleğini seçip enter yap. Ardınan yukarıda gösterdiğim ekran gelecek. O yazıya tıklayıp devam et. Tabii çalışan bir bilgisayar üzerinde oluşturman gerekiyor belleği.

PC mavi ekran verip verip duruyordu 12-14 saat uğraştım ama olmadı şimdi PC'yi actiğımda önüme bu çıktı. Neye basayım?

Güvenli modtan minidump dosyalarını atın.

Arkadaşlar herkese merhaba, ben yeni bir dizüstü bilgisayar aldım 4 gün oldu alali, Dell G15 5530 i7 13650 HX 16 GB Ram 512 GB ssd Windows 11 home ,
Az önce bilgisayar kendi kendine kapandı biraz bekledikten sonra bilgisayari actim ve su şekilde bir yazi ile karşılaştım;
KURTARMA
Windows düzgün yüklenmemiş gibi görünüyor...
Bu ciddi bir sorun mu 14 günlük cayma hakkim var iade etmeye mi çalışsam kafam çok karışık az buz para da degil Vatan Bilgisayar in internet sitesinden aldim 47.585 tl ye. Yardimci olabilir misiniz. Ayrica dün yüklemiş olduğum bir programı kaldirirken(autocad) mavi ekran oldu birden ve bilgisayari görev yöneticisinden kapatmak zorunda kaldım.
Geç kalmadan iade mi etsem görüşlerinizi paylaşabilirseniz çok memnunum olurum.
Mimarlık son sınıf öğrencisiyim.

Bilgisayarını 3 kere power off tuşuna basılı tutup kapat. Ya da bilgisayarını kurulum USB'si ile boot edip "Repair your computer" yerine tıkla. Her iki yerdede "Gelişmiş Seçenekler"e bas ve Komut istemini seç. Sırasıyla şu komutları uygula;

SFC /scannow
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd

Bu sorunu çözmezse yapacak pek bir şey yok sistem dosyalarınızda sorun var.

Aynı sorunu yaşadım, SSD yerinden oynamış, tekrar sabitleyince sorun düzeldi. İlla format atmadan önce SSD-HDD kontrolü yapılmasında fayda olabilir bunu da paylaşmış olayım çözüm arayanlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı