"Windows Düzgün Yüklenmemiş Gibi Gözüküyor" Hatası

meakerem

Hectopat
Merhabalar, bugün bilgisayarımı açtım ve aniden durup tekrar başladı. Bu olay birkaç kez daha tekrar edince önüme "Windows düzgün yüklenmemiş gibi gözüküyor" yazısı geldi. Windows 10 kullan ve tekrar başlat gibi bir yazıya tıkladım. Tekrar aynısı oldu. Ben de bilgisayarı kapatıp fişini çektim. USB ile sarj olan kulaklığı çıkardım. Sonra açtım ve sorun yok gibi gözüküyordu. Ben de CS oynayayım dedim. Tıkladım ancak yükleme yazısı çıktı, sanki tüm dosyaları silinmiş gibi. (CS ve Windows SSD içinde kurulu. )Şu an yükleniyor oyun acaba SSD'de mi sıkıntı var? Bu sorunu tekrar yaşar mıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumu yeni yaptıysanız kurulumda bir sıkıntı çıkmış olabilir, kurulumu yeni yapmadıysanız dosyalarda sıkıntı çıkmış olabilir. Yapabiliyorsanız baştan bir kurulum yapmanızı öneririm.

Banım yeni açıldı. Kusura bakmayın. Sanırım format gerekecek. Yalnız SSD akım vs. nedenlerle zarar görmüş olabilir mi? Tek sıkıntım o.
1 senedir kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı