Windows eksik kuruluyor

Rothilion

Hectopat
Merhabalar, Windows'u USB veya herhangi bir yerden kurduğumda eksik kuruluyor, bazen internete girmezken tekrar formatladığımda internete girip ses driverları eksik oluyor. Bilgisayarcıya götürdüğümde ise sorunun anakartta olduğunu söyledi. Şu an için anakartı değiştiremiyeceğim için PC'yi geri alıp döndüm. Konu hakkında yardımcı olabilecek birileri var mı?

Not: Birden fazla Windows sürümü denedim, üstüne Windows 7 bile yükledim. Sorun hep aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'un içinde bütün Ethernet veya WiFi sürücüleri yok.

Kurulumlar arası bu tür farklar olamaz. O farkı siz yaratıyorsunuzdur.

Windows 10 2004 kuracaksınız, Update ile gerekli sürücüleri yükler. Eksik olursa da konu açın Donanım Kimliği ile, biz yardımcı oluruz.

Kurulumu yaparken ethernet kablosuyla bağlanıp Windows'un tüm bileşenleri indirip kurmasını bekle ya da kurulum tamamlandıktan sonra ethernet kablosuyla bağlan ve kendin el ile güncelle.

Windows 2004 kuruyorum zaten ve demin tekrar formatlamayı denedim bu sefer formattan sonra mavi ekran verdi. Ayrıca Windows içinden güncellemeye çalıştığımdada Windows update hata kodu veriyor güncellemeleri yüklemiyor.

Sorunlarınıza çözüm üretebilmemiz için söz konusu hata kodlarını bizimle paylaşmanız gerekiyor. Minidump ile başlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…