Windows Embedded 8.1 Industry Pro gelen e-mail

Dinar Düzbak

Megapat
Yer
Balıkesir, Turkey
Daha fazla  
Hello

You have received this email because you recently requested verification via Microsoft's Academic Verificationservice. If you did not submit your email for this program, please disregard this email and your information will be deleted from our systems within 5 days.

To complete your academic status verification, please click the link below. After clicking the link, your verification status will be confirmed and you will return to the site in which you originally requested verification.
Böyle bir e-mail gelmiş. Tam olarak ne yapmam gerekiyor acaba ? Gelen e-mailde lik vardı ona girdim.
Your academic status has been successfully verified. Yazıyordu. Bu yazı I have a school e-mail accaunt kısmında yazıyor.

Kayıt işlemi başarıyla tamamlanmış. Şimdi okul e-mail hesabını yazman gerek. Sonra oraya da bir mail gelecek ve ondan sonra programları indirmeye başlayacaksın. Okul e-mailin yoksa soldaki diğer seçeneklerden öğrenci belgesi, kimlik kartı fotoğrafını falan göndererek de aktifleştirebilirsin.

Okul e-mailim yoktu bende transkripimi göndermiştim. İndirme kısmından get a key dediğimde bana bir key verdi. Benim bunu yapmamın amacı 2-3 ay içinde bir freedos laptop alacağım. Yani 3 ay sonra bu keyi kullansam olur mu acaba bir süresi var mı? Şuanki laptobumda zaten lisansli bir win8.1 olduğu için buna format atmak gereksiz geliyor bana.

Biraz fazla oluyorum ama indirme kısmına girdiğimde get a key dedim. Bir şifre verdi sonra dil seçenekleri arasında türkçe olduğunu farkettim onu seçim bir daha get a key dedim bu sefer farklı şifre verdi bu şifreyide kaydettim ama bu şifre benim almak istediğim full sürüm şifresimi yoksa trial bir şifre gibi bir şey mi ? Yani hala becerip beceremediğimi anlamış değilim.

Becermişsin, o şifre tam sürüm şifresi. İndirdiğin dosyayı normal Windows indirmiş gibi kuracaksın, o key'i yazacaksın. Ama duyduğuma göre yılda 1 kere öğrenci olduğunuzu tekrar kanıtlamak gerekiyormuş.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı