Windows Embedded 8.1 Industry Pro Sorunları Var Mıdır?

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Merhaba, DreamSpark üzerinden hesabım onaylandı. Yarın SSD'im gelicek ve bilgisayar format attım. Şuan Windows 8.1 Pro kullanıyorum ama program ile etkinleştirmiştim. Bu sürümü kursam mı acaba? Çok sık oyun oynuyorum ve ev kullanıcıları için uygun olmadığını okudum. Mesela Media Center kurulmuyormuş.

Katılıyorum. Şuan bende DreamSpark hizmeti ile Embedde"d sürümünü aldım. Fakat ben bu lisansı alırken yanında Visual Studio'yu da aldım. Sistem kurulum ekranlarını şimdi paylaşacağım. Windows 8 Pro'dan geçiş yaptığım için aralarındaki farkları anında çözdüm :D Windows Embedded 8.1 Industry Pro | Technopat Sosyal Buradan anlatıma devam ediyorum. Eğer sorun yaşayan olur ise her türlü yardım ederim :)

Recep Baltaş'ın "Windows Embedded 8.1 Industry Pro'yu ev kullanıcıları ne yapsın? Saçmalamayın." yorumuna karşı bu yorumu atmışsın. Dediğim gibi çok sık oyun oynarım ve çoğu programıda kullanırım, sıkıntı mıdır? @SypeR

Recep Baltaş'ın "Windows Embedded 8.1 Industry Pro'yu ev kullanıcıları ne yapsın? Saçmalamayın." yorumuna karşı bu yorumu atmışsın. Dediğim gibi çok sık oyun oynarım ve çoğu programıda kullanırım, sıkıntı mıdır? @SypeR
Benim kullanım tarzımı az buçuk tahmin edebilirsin. Tüm işlemleri gerçekleştiriyorum sistemde neredeyse. Render alıyorum, oyun oynuyorum, tarayıcı da onlarca sekmeyle uğraşıyorum. Metro uygulamalarını da kullanıyorum ve daha hiç takıldığını görmedim. OS gayet stabil. Ev kullanımı için uygun değil derken bazı geliştirici özellikleri de var OS içinde.

Benim kullanım tarzımı az buçuk tahmin edebilirsin. Tüm işlemleri gerçekleştiriyorum sistemde neredeyse. Render alıyorum, oyun oynuyorum, tarayıcı da onlarca sekmeyle uğraşıyorum. Metro uygulamalarını da kullanıyorum ve daha hiç takıldığını görmedim. OS gayet stabil. Ev kullanımı için uygun değil derken bazı geliştirici özellikleri de var OS içinde.

Mesela bunlar nelerdir? Sizin o zaman bu mesaja onay vermenizin sebebi nedir? DirectX sürümünde sorun var diyorlar, ek olarak Media Center yüklenmiyor diyorlar bu tarz başka neleri var?

Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıcısıyım, şu ana kadar hiç DirectX sorunu ile karşılaşmadım ve sürekli oyun oynuyorum herhangi bir sorun yok.

Hocam ben anlamadım bu işten. Madem Win 8.1 Pro'dan tek farkı Metro uygulamalarının yüklü gelmemesi o zaman neden ücretsiz. Kafam karıştı cidden ama sorun yoksa ve beni delirtmiyecekse indiriyorum, yarın hallederim her şeyi.

DreamSpark hizmeti öğrencilere sunulan bir hizmet. Ve bildiğim kadarıyla (yanlışta olabilir) tamamen ücretsiz değil, bir süre sonra ücret istiyor sanırım bu hizmet için. Ama biz ücretsiz şekilde Windows veya Visual studio gibi programları aldıktan sonra DreamSpark hizmetine bir daha uğramadığımız için bilemiyoruz.
Bir benzetme yapacak olursak, öğrencilere tablet ve ders kitaplarının ücretsiz olarak verilmesi gibi.

Hocam 3-4 aydır kullanıyorum, sorun yok ve sizi delirtmeyecektir. Sadece istediğiniz metro uygulamalarını indireceksiniz ve kullanmaya başlayacaksınız o kadar.
Hiç bir sorun yaşamadım şu ana kadar ve sürekli oyun oynuyorum, gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı