O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 31 Mart 2014 #91 SypeR'in izni olursa, bir arkadasa key ve download linki vermek isterim. Tabi bu yapilabiliyorsa.
T Technogamer Ziyaretçi 31 Mart 2014 #92 ogulcan20 dedi: SypeR'in izni olursa, bir arkadasa key ve download linki vermek isterim. Tabi bu yapilabiliyorsa. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum nasıl vereceksiniz? Özel Mesaj ile mi?
ogulcan20 dedi: SypeR'in izni olursa, bir arkadasa key ve download linki vermek isterim. Tabi bu yapilabiliyorsa. Genişletmek için tıkla... Meraktan soruyorum nasıl vereceksiniz? Özel Mesaj ile mi?
mitmustafa Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #94 Ya ben keyi aldım ama indirirken sorun çıkıyor indirmiyor disk alanı yetersiz diyor ama öyle bir sorun yok
Ya ben keyi aldım ama indirirken sorun çıkıyor indirmiyor disk alanı yetersiz diyor ama öyle bir sorun yok
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #95 Özel iletişim ile yollaman da bir sakınca yok. mitmustafa dedi: Ya ben keyi aldım ama indirirken sorun çıkıyor indirmiyor disk alanı yetersiz diyor ama öyle bir sorun yok Genişletmek için tıkla... C: diskini kontrol et. Çünkü indirdiği ilk dosyayı direk Temprory'e indiriyor. Daha sonra senin belirttiğin yere indiriyor.
Özel iletişim ile yollaman da bir sakınca yok. mitmustafa dedi: Ya ben keyi aldım ama indirirken sorun çıkıyor indirmiyor disk alanı yetersiz diyor ama öyle bir sorun yok Genişletmek için tıkla... C: diskini kontrol et. Çünkü indirdiği ilk dosyayı direk Temprory'e indiriyor. Daha sonra senin belirttiğin yere indiriyor.
mitmustafa Kilopat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2014 #96 SypeR dedi: Özel iletişim ile yollaman da bir sakınca yok. C: diskini kontrol et. Çünkü indirdiği ilk dosyayı direk Temprory'e indiriyor. Daha sonra senin belirttiğin yere indiriyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Tempory tam olarak neresi? Birde benim belirttiğim yerde c diski ve yeterinden çok fazla boş alan var. 3 gb değil mi sonuçta? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014
SypeR dedi: Özel iletişim ile yollaman da bir sakınca yok. C: diskini kontrol et. Çünkü indirdiği ilk dosyayı direk Temprory'e indiriyor. Daha sonra senin belirttiğin yere indiriyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur. Tempory tam olarak neresi? Birde benim belirttiğim yerde c diski ve yeterinden çok fazla boş alan var. 3 gb değil mi sonuçta?
T Technogamer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #97 Cengiz Han dedi: Bende onaylandım. Genişletmek için tıkla... Bu da kanıtı olsun biraz geç oldu ama.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2014 #98 Hayırlı, uğurlu olsun.
T Technogamer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #99 SypeR dedi: Hayırlı, uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Siz bu konuyu açmasaydınız alamazdım bedava lisans.
SypeR dedi: Hayırlı, uğurlu olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Siz bu konuyu açmasaydınız alamazdım bedava lisans.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2014 #100 Ne demek.