Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #101 Benim okul yok ya.
T Technogamer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #102 Berke Kan dedi: Benim okul yok ya. Genişletmek için tıkla... Liseye mi gidiyorsunuz?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #103 Evet.
T Technogamer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #104 Bende liseye gidiyorum. Öğrenci olduğunuzu kanıtlamanız yetiyor.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2014 #105 Nasıl?
T Technogamer Ziyaretçi 1 Nisan 2014 #106 MF dedi: "DreamSpark > students > create account" Genişletmek için tıkla... Bu bir üyenin bana yardımcı olan mesajı. Okuduğuna dair herhangi bir kanıt göstermen gerekiyor.
MF dedi: "DreamSpark > students > create account" Genişletmek için tıkla... Bu bir üyenin bana yardımcı olan mesajı. Okuduğuna dair herhangi bir kanıt göstermen gerekiyor.
exper123 Megapat Katılım 5 Aralık 2013 Mesajlar 580 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2014 #107 En son aldığın karnenin isminin yazdığı bölümü tarih falan gözükecek şekilde çek ve yolla. Aynı şekilde yolladım ve onaylandım.
En son aldığın karnenin isminin yazdığı bölümü tarih falan gözükecek şekilde çek ve yolla. Aynı şekilde yolladım ve onaylandım.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2014 #108 Gönderdiğimiz belgede hangi bilgilerin olması gerekiyor? Benim kimlik kartımda sadece okul adı, adım, okul numaram ve sınıfım var. Tarih, imza falan yok. Bir sorun olur mu?
Gönderdiğimiz belgede hangi bilgilerin olması gerekiyor? Benim kimlik kartımda sadece okul adı, adım, okul numaram ve sınıfım var. Tarih, imza falan yok. Bir sorun olur mu?
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #109 Zorlaştırma o kadar. E-Okul ders programını SS çek ve yolla. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2014
O Oğulcan Erişti Ziyaretçi 5 Nisan 2014 #110 S.T.R.A.N.G.R. dedi: Gönderdim, sonucu buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Eğer kabul edilmezsen, bir de e-okuldan ders programını çek. Öyle kabul ettiler beni.
S.T.R.A.N.G.R. dedi: Gönderdim, sonucu buraya yazarım. Genişletmek için tıkla... Eğer kabul edilmezsen, bir de e-okuldan ders programını çek. Öyle kabul ettiler beni.