Windows Embedded 8.1 Industry Pro

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşey hız değildir. Bu devirde kimse kimseye bedava birşey vermez O sistemde illaki birşeyler vardır. Mesela çabuk çöker sık sık sorunlar vs. yaşanabilir.

Bence öyle değil. Microsoft kötü bir firma mı? Niye böyle bir şey yapmak istesin? Sırf Windows da değil, Visual Studio vb. yazılımlarda ücretsiz veriliyor. Bence Microsoft geleceğe yatırım yapıyor

@samet67671 bilip bilmeden konuşmanıza çok sinir oldum. Herkeste art niyet aramaya gerek yok. Belki kendinizden öyle alışmış olabilirsiniz ama her şeye katmayın bunu. Sistemde bir sorun falan YOK!

Size hak veriyorum, bugün aldım lisansı, Windows'u kurdum, aktifleştirdim ve güncellemelerini yükledim. Sistem yağ gibi akıyor mübarek Tabii laptobuma SSD almıştım kısa bir süre önce, onun da faydası oldu...

Ogrenciler icin ozel olarak bize sunulan bir windows surumunde neden artniyet ariyorsunuz anlamis degilim? Demek ki adamlar bizleri dusunuyor, bu kadar basit.

Ogrenciler icin ozel olarak bize sunulan bir windows surumunde neden artniyet ariyorsunuz anlamis degilim? Demek ki adamlar bizleri dusunuyor, bu kadar basit.

Doğru. Ama bazen insan düşünmüyor değil. Bizim insanımız böyle bankalardan yediği kazıklar vb. şeyler yüzünden şüpheyle yaklaşıyorlar olaylara. Art niyet arayabiliyorlar.

Merak etmeyin Microsoft'un kazandığı paraya bakacak olursak öğrenciler için bu yazılımları bedava verebilir ve zararı olmaz.

Ben bu Windows 8.1 Industry Pro'yu indirmiştim önceden şimdi sadece keyini yapıştırdım ama kabul etmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce üye olup mail adresime gelen mail ile üyeliğimi aktif ettim iso dosyasını indirmeye başladım epey uzun sürecek galiba inmesi. İnen dosyayı flash a atıp uefi olarak videoda anlatıldığı gibi acer aspire e1-510 notebook a kurmayı planlıyorum.

Hızda sorun yok, internet bağlantınız yavaş olabilir.

Yok bahsettiğim hız dosya 3gb civarında olduğu için yavaş geliyor kendi tabirimle. (uzun sürüyor anlamadında.)

Selam arkadaşlar öncelikle bu hatayı aldım ve farklı yani d sürücüsünü seçtim tekar indir dedim
The file location does not exist or you do not have permission to save to that folder. Click the Browse link to select a different location.

ardından bu hatayı aldım
The download cannot be completed. If a location selection is available for this product, select another location. If no location selection is available, the download may fail to complete because no Internet connection was found, the Internet connection was lost or a firewall or proxy server exists between the client station and hosting location. Please try again later.
neden kaynaklanıyor acaba bilginiz varmı yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…