D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 2 Temmuz 2014 #261 SypeR dedi: Evet, doğru. Bugün Dreamspark güncellenmiş ve artık 2 farklı seçenek ile giriş yapma imkanımız var. Microsoft Hesabı Dreamspark Hesabı (TechNET abonelerinin ve Dreamspark abonelerinin girişine müsait.) Hesap Yarat! Genişletmek için tıkla... Evet, önceki hesabım ve yeni hesabım etkinleşti bu sayede. Hem de aynı karneyle. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2014
SypeR dedi: Evet, doğru. Bugün Dreamspark güncellenmiş ve artık 2 farklı seçenek ile giriş yapma imkanımız var. Microsoft Hesabı Dreamspark Hesabı (TechNET abonelerinin ve Dreamspark abonelerinin girişine müsait.) Hesap Yarat! Genişletmek için tıkla... Evet, önceki hesabım ve yeni hesabım etkinleşti bu sayede. Hem de aynı karneyle.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2014 #262 Doom06 dedi: Evet, önceki hesabım ve yeni hesabım etkinleşti bu sayede. Hem de aynı karneyle. Genişletmek için tıkla... Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle.
Doom06 dedi: Evet, önceki hesabım ve yeni hesabım etkinleşti bu sayede. Hem de aynı karneyle. Genişletmek için tıkla... Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 3 Temmuz 2014 #263 Eyvah, ben sınırsız sanmıştım. Ölene kadar kullanacaktım.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 3 Temmuz 2014 #264 SypeR dedi: Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle. Eki Görüntüle 8248 Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Eyvah, ben sınırsız sanmıştım. Ölene kadar kullanacaktım. Genişletmek için tıkla... Dreamspark aboneliği ise sorun yok. Hangi abonelik?
SypeR dedi: Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle. Eki Görüntüle 8248 Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Eyvah, ben sınırsız sanmıştım. Ölene kadar kullanacaktım. Genişletmek için tıkla... Dreamspark aboneliği ise sorun yok. Hangi abonelik?
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 3 Temmuz 2014 #265 Heralde ''Dreamspark'' aboneliği.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 3 Temmuz 2014 #266 Ups ürün anahtarı vardı, sildim görüntüyü. Dreamspark aboneliği.
Murat Koç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Mart 2014 Mesajlar 2.003 Makaleler 69 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1523789582 3 Temmuz 2014 #267 Benim bu şekilde. Microsoft sing in ile giriş yapıyorum.
Cenkay KESER Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.036 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Temmuz 2014 #268 Lisans anahtarına ihtiyacı olan varsa bir tane verebilirim. Ben pro aldım da bunlar boşa çıktı.
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 3 Temmuz 2014 #269 Cenkay KESER dedi: Lisans anahtarına ihtiyacı olan varsa bir tane verebilirim. Ben pro aldım da bunlar boşa çıktı. Genişletmek için tıkla... Yasak diye biliyorum ama benim karne ile iki hesap oldu. Belki daha fazla da olur. Sınırsız key var Murat Koç dedi: Benim bu şekilde. Microsoft sing in ile giriş yapıyorum. Eki Görüntüle 8272 Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle yapıyorum.
Cenkay KESER dedi: Lisans anahtarına ihtiyacı olan varsa bir tane verebilirim. Ben pro aldım da bunlar boşa çıktı. Genişletmek için tıkla... Yasak diye biliyorum ama benim karne ile iki hesap oldu. Belki daha fazla da olur. Sınırsız key var Murat Koç dedi: Benim bu şekilde. Microsoft sing in ile giriş yapıyorum. Eki Görüntüle 8272 Genişletmek için tıkla... Aynen bende öyle yapıyorum.
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #270 Bu keyler sınırsız demi. Yanı 1 yıllık değil.