Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 4 Temmuz 2014 #291 SypeR dedi: Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle. Eki Görüntüle 8248 Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Eyvah, ben sınırsız sanmıştım. Ölene kadar kullanacaktım. Genişletmek için tıkla... Peki bu neyin nesi?
SypeR dedi: Bu arada rastgele denk geldim, dikkatimi çekti arkadaşlar. Abonelikler 1 yıllık büyük ihtimalle. Eki Görüntüle 8248 Genişletmek için tıkla... Murat Koç dedi: Eyvah, ben sınırsız sanmıştım. Ölene kadar kullanacaktım. Genişletmek için tıkla... Peki bu neyin nesi?
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #292 Şimdi üniversite için olanı da ortaokul için olanı da aynı değil mi? @SypeR Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 4 Temmuz 2014 #293 Silinen üye dedi: Şimdi üniversite için olanıda ortaokul için olanıda aynı demi ? @SypeR Genişletmek için tıkla... Aynı galiba hocam.
Silinen üye dedi: Şimdi üniversite için olanıda ortaokul için olanıda aynı demi ? @SypeR Genişletmek için tıkla... Aynı galiba hocam.
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #294 Eyvallah @PCKurdu1903
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.360 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Temmuz 2014 #295 Silinen üye dedi: Şimdi üniversite için olanı da ortaokul için olanı da aynı değil mi? @SypeR Genişletmek için tıkla... Aynıdır. Süre olayı ise ücretsiz DreamSpark aboneliğinin şeysi. Keylerin süresi falan değil
Silinen üye dedi: Şimdi üniversite için olanı da ortaokul için olanı da aynı değil mi? @SypeR Genişletmek için tıkla... Aynıdır. Süre olayı ise ücretsiz DreamSpark aboneliğinin şeysi. Keylerin süresi falan değil
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #296 Oley. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
PCKurdu1903 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2014 Mesajlar 550 Makaleler 2 Yer Adana 4 Temmuz 2014 #297 Peki normal Windows 8.1 ürünü ile kıyaslandığında gözle görülür ciddi derecede bir fark var mı?
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #298 SypeR 'in dediğine göre proya göre daha hızlı. Çünkü başlattaki uygulamalardan gereksiz olanlar yok. SypeR dedi: Aynıdır. Süre olayı ise ücretsiz DreamSpark aboneliğinin şeysi. Keylerin süresi falan değil Genişletmek için tıkla... @SypeR eminsin değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
SypeR 'in dediğine göre proya göre daha hızlı. Çünkü başlattaki uygulamalardan gereksiz olanlar yok. SypeR dedi: Aynıdır. Süre olayı ise ücretsiz DreamSpark aboneliğinin şeysi. Keylerin süresi falan değil Genişletmek için tıkla... @SypeR eminsin değil mi?
D Doom06 Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 892 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 4 Temmuz 2014 #299 @Silinen üye , evet Dreamspark aboneliği o. Son kullanma tarihi olarak geçiyor profilde. Ama İngilizce yazıyor.
@Silinen üye , evet Dreamspark aboneliği o. Son kullanma tarihi olarak geçiyor profilde. Ama İngilizce yazıyor.
M Mehmet Çakan Hectopat Katılım 5 Nisan 2014 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #300 Ben onu demiyoruum. @Doom06 ortaokula verilen yazılımla üniversiteye verilen yazılım aynı demi onu diyorum. Birde e-okuldan ders programını attım kabul olur demi?
Ben onu demiyoruum. @Doom06 ortaokula verilen yazılımla üniversiteye verilen yazılım aynı demi onu diyorum. Birde e-okuldan ders programını attım kabul olur demi?