Windows en performanslı sürüm hangisi?

Emre_2005

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum. Sistemim AMD Ryzen 5 Pro 3400G MSI B450M-A Pro Max Team T-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Patriot Burst 240GB + James Donkey 240GB Gamepower GP-500 500W. Bu sisteme daha performanslı hangi Windows 11 sürümü ya da Windows 10 sürümü kurulabilir? LTSC sürümü tavsiye eder misiniz? Bunlar daha performanslı diyorlar.

Merhaba arkadaşlar Windows 11 Pro kullanıyorum. Sistemim AMD Ryzen 5 Pro 3400G MSI B450M-A Pro Max Team T-Force Vulcan TUF Gaming alliance 16 GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Patriot Burst 240GB + James Donkey 240GB Gamepower GP-500 500W. Bu sisteme daha performanslı hangi Windows 11 sürümü ya da Windows 10 sürümü kurulabilir? LTSC sürümü tavsiye eder misiniz? Bunlar daha performanslı diyorlar.
Ben uzun süreli LTSC kullandım ve gerçekten memnun kaldım sizi mutsuz etmez. Şu anlık Windows 11 yerine 10 öneriyorum. Windows 10 LTSC işinizi görür.

Ben uzun süreli LTSC kullandım ve gerçekten memnun kaldım sizi mutsuz etmez. Şu anlık Windows 11 yerine 10 öneriyorum. Windows 10 LTSC işinizi görür.

Hocam bu sürüm Windows 10 Enterprise LTSC diye mi geçiyor eğer elinizde link varsa atarsanız sevinirim. Türkçe dil desteğine gerek yok.

Son düzenleme:
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center Windows 10 Enterprise'a tıklayacaksın daha sonra Windows 10 Enterprise LTSC diyeceksin bilgileri dolduracaksın daha sonra ülkeni seçeceksin ve indirebilirsin. Fakat şu anlık sadece ingilizce ISO var ama ayarlardan türkçe yapabilirsiniz.

Home, Pro gibi Windows 10 sürümlerinden farkı nedir bu sürümün? Ayrıca internetten lisansını satın alıp etkinleştirip kullanmak mümkün mü?

Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center Windows 10 Enterprise'a tıklayacaksın daha sonra Windows 10 Enterprise LTSC diyeceksin bilgileri dolduracaksın daha sonra ülkeni seçeceksin ve indirebilirsin. Fakat şu anlık sadece İngilizce ISO var ama ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Teşekkürler hocam.
Windows 10 Enterprise | Microsoft Evaluation Center Windows 10 Enterprise'a tıklayacaksın daha sonra Windows 10 Enterprise LTSC diyeceksin bilgileri dolduracaksın daha sonra ülkeni seçeceksin ve indirebilirsin. Fakat şu anlık sadece İngilizce ISO var ama ayarlardan Türkçe yapabilirsiniz.

Hocam çok iyiymiş bu. Dili Türkçe olarak ekledim zorlanınca, İngilizce dilini kaldırdım. Akıyor sistem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı