Arkadaşlar neden böyle?
Evet, yeni formatladım.PC'yi formatladın mı hiç?
Yükselttim.Yükseltinmi sıfırladın mı?
Daha key almadım. Alınca gireceğim fakat sağ altta neden yok?Donanım değişikliğinden önce cihazınızda kullandığınız bir Windows ürün anahtarı varsa bu anahtarı başlangıç > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > etkinleştirme seçeneğini belirleyin ve ardından ürün anahtarını değiştir'i seçerek girin.
Ek olarak Microsoft, bir donanım değişikliğinden sonra bir Windows lisansını aktarmak için bir özel durum yolu sağlar. Donanım değişikliği yapmadan önce ve özel durum yolunu kullanmak için aynı Microsoft hesabında oturum açmanız gerekir.
Bu özel durum yoluna erişmek için başlangıç > ayarlar > güncelleştirme ve güvenlik > etkinleştirme seçeneğini belirleyin ve ardından sorun giderme'yi seçin. Sorun giderici sorunu çözemezse bir donanım değişikliğinden sonra yeniden etkinleştirmek için bir bağlantı göreceksiniz. Bu yolu izlemek için bu bağlantıyı seçin. Daha fazla bilgi için bkz. Donanım değişikliği yaptıktan sonra Windows 10'u yeniden etkinleştirme.
Böyle bir yazı buldum.
ana doğru
ana doğru
hiç düşünmedim![]()
Deneme süresi olsaydı kişileştirme yapabilirdim galiba.PC'yi yeni formatladığınızda Windows 30 gün deneme süresi verir. Bu süre bittiğinde sağ alt köşede Windows'u etknleştir yazısı çıkar. 30 gün sonra kendisini sağ alt köşede görürsünüz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.