Çözüldü Windows etkinleştirilemedi hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swxlvr

Hectopat
İyi Sosyaller, Windows 10 Enterprise kullanıyordum. İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro'ya geçiş keyi satın almamın akabinde birkaç defa Windows 10 Pro lisans keyi satın aldım. Fakat hepsinde aynı hatayı aldım, sonrasında SaglamLisans'dan Windows 10 Pro Lisans Key satın aldım. Fakat şu anda da aynı hatayı almaktayım.

1722111373071.png

Ekran görüntüsü 2024-07-27 232131.png

Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.

Hocam sorun giderle çözülseydi bu konuyu açmazdım zaten. Ayrıca güncelleme yapıyorum, forum kurallarından mütevellit GitHub linkini koyamayacağım fakat bu Reddit entrysinde bulunmakta, şu an Windows'u etkinleştir yazısından kurtuldum ve ayarlar > etkinleştirme ekranım artık böyle gözüküyor:

Eki Görüntüle 2266153

Forum kurallarından dolayı fotoğraf yüklemiyorum fakat sorunum çözüldü.

Eki Görüntüle 2266160

MAK key ile etkinleştirmişler.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    43,5 KB · Görüntüleme: 31
İyi sosyaller, Windows 10 Enterprise kullanıyordum. İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro'ya geçiş keyi satın almamın akabinde birkaç defa Windows 10 Pro lisans keyi satın aldım. Fakat hepsinde aynı hatayı aldım, sonrasında SaglamLisans'dan Windows 10 Pro Lisans Key satın aldım. Fakat şu anda da aynı hatayı almaktayım.

Eki Görüntüle 2266076
Eki Görüntüle 2266078

Cevaplarınız için şimdiden müteşekkirim.
Key bir süre sonra sonra erebilir kontrol eder misiniz?
Ayrıca bu yöntemi kullanmanız daha iyi olabilir.
İkisi de microsoft a göre yasal değildir.

24.01.2025 00:48:04

Teşekkür ederim gerek kalmadı, Yeni kod gönderdiler.

Bende öyle düşünmüştüm hocam, saolun aydınlattığınız için.
Yöntem güvenli sadece yasal değil. Aslında 200 tlik keyler de aynı işi yapıyor.. Olur da aynı sorunu yaşarsanız zaten şu anda microsoft Windows 10 u satmıyor. Bu yöntemi deneyebilirsiniz. Windows 10 ve 11 de çalışmaktadır. Ya da Windows u deneme sürümü olarak kullanabilirsiniz size hiçbir eksisi olmayacaktır. Ufak tefek kişiselleştirme dışında ne kadar kişiselleştirme denebilirse artık. 😁
Lütfen lisansınızın süresini kontrol edermisiniz? Makine Kalıcı olarak etkinleştirildi yazmalı.
Ayrıca orjinal yöntem o kadar berbat ki şöyler şeyler yaşanabiliyor. Ulan Microsoft. 😁

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı