Windows etkinleştirilmeden kullanılabilir mi?

DwightSchrute

Femtopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 Home kullanıcısıyım. Windows'u etkinleştirmedim, bana sadece eksisi sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısı diğeri de kişiselleştirememek. Sorum şu ki ileride Windows'u etkinleştirmemiş olmam benden ne götürür? Yani Windows'u etkinleştirmeden sınırsız süre kullanabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 11 Home kullanıcısıyım. Windows'u etkinleştirmedim, bana sadece eksisi sağ alttaki Windows'u etkinleştir yazısı diğeri de kişiselleştirememek. Sorum şu ki ileride Windows'u etkinleştirmemiş olmam benden ne götürür? Yani Windows'u etkinleştirmeden sınırsız süre kullanabilir miyim?
ben 1 yıl boyunca etkinleştirmedim sadece dediğin gibi kişiselleştirme sorunları var başka yok bide güncellemediğin için oyunlarda fps düşüşü yaşayabilirsin

Galiba, ben kullanmıştım. Eksileri baya fazla ama, kişiselleştirememe dışında pek bir şey olmaz sanırım.

ben 1 yıl boyunca etkinleştirmedim sadece dediğin gibi kişiselleştirme sorunları var başka yok bide güncellemediğin için oyunlarda fps düşüşü yaşayabilirsin
Güncelleme yapamıyor muyum? Windows Update'ten kontrol ettiğimde güncelleme varsa indirip yükleyebiliyorum ben.
Evet kullanırsınız ama 1 2 ay sonra başınızı agrıtır sorunlarla
Ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim, örnek verebilir misiniz?

Evet, kullanabilirsiniz. Update, Defender falan kullanılabiliyor diye biliyorum. Kişileştirme yapmanız çok aşırı önemli bir şey değil bence. Masaüstü resmini sonuçta gene değiştirebiliyorsunuz etkinleştirmeden. Lisans almak şart değil, zaten Windows 11 kendi diyor ücretsiz olduğunu.

Evet, kullanabilirsiniz. Update, Defender falan kullanılabiliyor diye biliyorum. Kişileştirme yapmanız çok aşırı önemli bir şey değil bence. Masaüstü resmini sonuçta gene değiştirebiliyorsunuz etkinleştirmeden. Lisans almak şart değil, zaten Windows 11 kendi diyor ücretsiz olduğunu.
Şu an tam da sizin anlattığınız gibi kullanıyorum Win11'i, teşekkürler cevabınız için.

Bende yeni FreeDOS bilgisayar aldım ama Windows etkinleştirme sorunu var kurarken ürün anahtarı istedi ben atlayı seçtim girdim sonra işte etkin değil dedi benim sorum şu para verip alınca etkin oluyor galiba peki onun süresi falan var mı alınca ileride tekrar almak gerekiyor mu?

@Kemal Selvi hayır, istediğiniz kadar etkinleştirmeden kullanın ancak bazı özellikler sınırlı. Windows'u özelleştiremiyorsunuz falan. Onun harici, para vermeden kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı