Windows etkinleştirilmedi hatası 0xC004F213

Lynsst

Centipat
Arkadaşlar merhaba, Teknobiyotik'ten bilgisayar almıştım bugün elime ulaştı Windows 10 Home 30 günlük deneme sürümü seçeneğiyle aldım. Windows 10 yüklü bu konuda bir sıkıntı yok fakat bilgisayar özelliklerinden baktığımda Windows etkinleştirilmedi diyor. Bugün bir ara Windows'u etkinleştirin diye uyarı da verdi. Masasüstünde sağ alta da geldi Windows'u etkinleştirin diye, restart atınca kayboldu o. Etkinleştirme kısmından baktığımda "Windows, cihazınızda herhangi bir ürün anahtarının bulunmadığını bildirdi. Hata kodu: 0xC004F213'' diyor. Sorun gider kısmını denedim sonuç vermedi. Sıkıntı ne olabilir?

Bilgisayar key ile gelmiyor kendiniz key almalısınız.
Adı üstünde deneme sürümü, sizden lisans satın almanızı istiyor
Fakat bunu 30 günün sonunda istemesi gerekmiyor muydu ? Yani deneme sürümü aktif değil sanırım. Ben 30 gün lisanslı gibi kullanacağımı düşünmüştüm, kişiselleştirme özelliklerini kullanamıyorum mesela yoksa zaten deneme sürümünde kullanamamam normal mi?

Fakat bunu 30 günün sonunda istemesi gerekmiyor muydu ? Yani deneme sürümü aktif değil sanırım. Ben 30 gün lisanslı gibi kullanacağımı düşünmüştüm, kişiselleştirme özelliklerini kullanamıyorum mesela yoksa zaten deneme sürümünde kullanamamam normal mi?
Deneme sürümünde kişiselleştirme yapamamanız normal.
Eğer altta ki ''Windows'u etkinleștir" yazısına takılmazsanız sonsuza kadar kullanabilirsiniz. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı