Bütün gizemi bozdun))
Telegram'da bu tür gruplar var deyip geçeyim.
Telegram harici siteler de var. O satılan lisans anahtarları neyse öyle lisans anahtarı geçiyor elime yani.
Kısaca para kaptırmak gibi bir şey üstteki gibi siteler.
Aktivasyon için birçok yol var.
Örneğin MAK anahtarlar.
Lisans Online olarak aktif ediyor ve format atana kadar kullanıyorsunuz ve sonrasında bu anahtarları bulmak kolay.
Retail anahtarlar zaten bildiğiniz anahtarlar. Bu tür satıcıların bazıları sizden cıd kodu ister. O kodu verirsiniz ve size kod verir ve siz onu telefon etkinleştirmesi yoluyla aktif edersiniz. Bunun bir diğer yolu da CMD üzerinden cıd kodunun girilmesidir. Bunda da bir sıkıntı yoktur. KMS ile karıştırmayın yani. Ayrıca mail adresinizle oturum açın ki sonraki formatta otomatik aktif olsun.
OEM keyler de üsttekine benzerdir ama anakarta gömülür. Ayrıca mail adresinize de kaydolur.
Kısaca illa OEM alın diyenlere aldırış etmeyin.
Ayrıca Windows 7, 8 anahtarı bulun derim ve o kod ile aktif edin ve ardından yükseltme yapın ve mailinizle oturum açıp arkanıza yaslanın...
Sonrasında temiz kurulum yapın ve lisansınız hayırlı olsun![]()
Bütün anahtarlar için aynı şey söylenebilir.MAK keylerin aile anahtarları gibi olduğunu ve MAK keyin patlarsa anakartının ban yiyip bir daha Windows'unu etkinleştiremeyeceğini biliyorsundur umarım.
CMD ile yapılırsa KMS sunucusuna bağlanıyor. Güvenli değil. KMS sunucusundan zararlı yazılım atılabilir.
Korsan.Bende fark etmiştim o yüzden korsan olup olmadığını sordum.
CMD kodunu KMS mi diye kontrol etmekte fayda var...Bende fark etmiştim o yüzden korsan olup olmadığını sordum.
cscript //nologo slmgr.vbs -upk
cscript //nologo slmgr.vbs -ipk ABCDE-ABCDE-ABCDE-ABCDE-ABCDE
cscript //nologo slmgr.vbs /dti
cscript //nologo slmgr.vbs /atp 000000000000000000000000000000000000000000000000
cscript //nologo slmgr.vbs /ato
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.