Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
Otomatik Windows kurulum kısmını açacak, oradan "onarım" kısmına girin. Eğer açılmazsa "F8 veya F10" ile boot kısmına girebiliyordunuz sanırım. Giremezsenizde BIOS kısmından flash belleği açabilirsiniz.
Otomatik Windows kurulum kısmını açacak, oradan "onarım" kısmına girin. Eğer açılmazsa "F8 veya F10" ile boot kısmına girebiliyordunuz sanırım. Giremezsenizde BIOS kısmından flash belleği açabilirsiniz.
Ozaman yeni bir Format belleği yapmanız lazım hocam.Ama flash bellekte hiçbir şey yoki.
Her anakartta farklı bir komutu oluyor, oyüzden bilemiyorum. BIOS kısmından açabilirsiniz dediğim gibi.Ama flash bellekte hiçbir şey yok ki?
Ya hocam olmuyor bilgisayar açar açmaz yine o ekran geldi F8 basıyorum F10 basıyorum olmuyor.
"Hard Disk Driver" kısmından açabiliyor musunuz belleği? Önceden girmiştiniz.Hocam bu bölüme geldim F8 bastım bir ekran geldi ok dedim bir şey olmadı sonra 10 bastım ok dedim yeniden başlatı ancak yine o hata geldi.
"Hard Disk Driver" kısmından açabiliyor musunuz belleği? Önceden girmiştiniz.
Ede başka bilgisayarım yok şu an telefondan yazıyorum, format dosyasını nasıl yapacağım?
Hocam bir şey çıktı bekleyin fotoğraf atim.
Buradan USB seçtim ancak PC'nin sol üste bir kısımda bir şey çıktı.
Böyle yanıp sönüyor.
İçi boş olduğu için hiçbir şey olmuyor.
Flash bellekte Type-C girişi var mı, telefona takmak için?
Evet var şu an taktım.
Çözüldü: Telefon ile Windows USB'si hazırlamak
Bende 32 GB'lik flash bellek var. Bilgisayarin SSD'i silindi. Telefondan format atma gibi bir şeyler gördüm. ISO 2 no root diye uygulamadan Windows 10 ISO dosyasını OTG kablo ile flaşa atıp Windows 10 kurabiliyormuş. Bende o uygulamada yarıda kesiliyor. Başka öneri uygulamalar var mı?www.technopat.net
Konu sahibinin söylediği yöntem ile USB'yi hazırlayın diye attım konuyu.Hocam bende Type-C çoğaltıcı var onu telefona takıp çoğaltıcı ya flash bellek takınca telefon görüyor zaten.