Windows "failed to start" hatası veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Otomatik Windows kurulum kısmını açacak, oradan "onarım" kısmına girin. Eğer açılmazsa "F8 veya F10" ile boot kısmına girebiliyordunuz sanırım. Giremezsenizde BIOS kısmından flash belleği açabilirsiniz.

Ama flash bellekte hiçbir şey yok ki?

Otomatik Windows kurulum kısmını açacak, oradan "onarım" kısmına girin. Eğer açılmazsa "F8 veya F10" ile boot kısmına girebiliyordunuz sanırım. Giremezsenizde BIOS kısmından flash belleği açabilirsiniz.

Ya hocam olmuyor bilgisayar açar açmaz yine o ekran geldi F8 basıyorum F10 basıyorum olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama flash bellekte hiçbir şey yoki.
Ozaman yeni bir Format belleği yapmanız lazım hocam.
Ama flash bellekte hiçbir şey yok ki?

Ya hocam olmuyor bilgisayar açar açmaz yine o ekran geldi F8 basıyorum F10 basıyorum olmuyor.
Her anakartta farklı bir komutu oluyor, oyüzden bilemiyorum. BIOS kısmından açabilirsiniz dediğim gibi.

Hocam bu bölüme geldim F8 bastım bir ekran geldi ok dedim bir şey olmadı sonra 10 bastım ok dedim yeniden başlatı ancak yine o hata geldi.

Dosya Ekleri

• IMG_20250501_164918.jpg
    IMG_20250501_164918.jpg
    180,7 KB · Görüntüleme: 17
Hocam bu bölüme geldim F8 bastım bir ekran geldi ok dedim bir şey olmadı sonra 10 bastım ok dedim yeniden başlatı ancak yine o hata geldi.
"Hard Disk Driver" kısmından açabiliyor musunuz belleği? Önceden girmiştiniz.

Ede başka bilgisayarım yok şu an telefondan yazıyorum, format dosyasını nasıl yapacağım?

"Hard Disk Driver" kısmından açabiliyor musunuz belleği? Önceden girmiştiniz.

Hocam bir şey çıktı bekleyin fotoğraf atim.

Buradan USB seçtim ancak PC'nin sol üste bir kısımda bir şey çıktı.

Böyle yanıp sönüyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250501_171137.jpg
    IMG_20250501_171137.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20250501_171304.jpg
    IMG_20250501_171304.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 14
Ede başka bilgisayarım yok şu an telefondan yazıyorum, format dosyasını nasıl yapacağım?

Hocam bir şey çıktı bekleyin fotoğraf atim.

Buradan USB seçtim ancak PC'nin sol üste bir kısımda bir şey çıktı.

Böyle yanıp sönüyor.

İçi boş olduğu için hiçbir şey olmuyor.

Flash bellekte Type-C girişi var mı, telefona takmak için?

Hocam bende Type-C çoğaltıcı var onu telefona takıp çoğaltıcı ya flash bellek takınca telefon görüyor zaten.

Hocam bende Type-C çoğaltıcı var onu telefona takıp çoğaltıcı ya flash bellek takınca telefon görüyor zaten.
Konu sahibinin söylediği yöntem ile USB'yi hazırlayın diye attım konuyu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı