Windows "failed to start" hatası veriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Attığınız için teşekkürler yine bana yardımcı oldunuz bu bilgisyar bayağı sorun yaratıyor sizi de yoruyorum kusura bakmayın ama şimdi bana Windows 10 işi dosyası gerekecek.
Önceden atmıştım hocam:

Eski mesajlarda gerekli şeylerin çoğu var.

Teşekkürler telefona indircende o yüzden belki başka sürümdür diye dedim.

Ya hocam gönderdiğiniz link girdim her şeyi yaptım uygulamayı indirdim ama bir süre sonra %'ler sabit kalıyor. 15dk bekliyorum ancak hiçbir şey olmuyor bunu uygulama olmadan dosyayı direk flash bellek atamaz miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kafede nasıl yapacağım?
Önceden yaptığınız gibi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsen tabi arka masalardan birini seçip, habersiz halledip çıkmanızı öneririm ama yakalanmanız durumunda başınızı ağrıtabilirler. Direk söylerseniz niyetinizi ekstra para isteyebilirler, "Biz kurarız ama şu kadar ederi olur." diye. Belkide "Tamam kardeşim, 1 saatlik açıyorum hallet." diyedebilirler. Size kalmış.

Teşekkürler.

Ya hocam ben internet kafe uğraşmak istemiyorum lütfen telefon ile format veya başka bir şey ile format atabileceğim bir şey vardır ila veya başka bir şey lütfen sizde bana yardım edin araştırın.

Hocam aklıma şey geldi benim bilgisyar eskiden bir hata daha aldı oda açılmıyordu o zamanlar ama ben o zamanlar CMD açıp bir komut yazmıştım ve bilgisayar sıfırlandı ama nasıl yaptım hatırlamıyorum bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Ya hocam ben internet kafe uğraşmak istemiyorum lütfen telefon ile format veya başka bir şey ile format atabileceğim bir şey vardır ila veya başka bir şey lütfen sizde bana yardım edin araştırın.
En sağlıklısı PC oluyor, telefonlada şahsen hiç yapmadığım için direk tavsiye veya yöntemde veremiyorum. İnternette ne varsa anca onu atabilirim.

Bu konuya bir bakın isterseniz:

İşin sonunda flash belleğinizide Ventoy yazılımı ile yazmanızı tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda içine direk ISO atıp, kurmanızı sağlıyor.

Kurtarma menüsüne girmeyi başarırsanız CMD kısmına erişiminiz oluyor.

Birde sizinle aynı sorunu yaşayan bir kullanıcımız var:

Kurtarma menüsü nasıl gireceğim?

Kurtarma menüsü nasıl gireceğim?
Windows Boot olmadığı sürece giremiyorsunuz diye biliyorum. Yani yöntem yok bende hocam, kusura bakmayın.

"MBR" olarak baştan Windows'u kurmanızı tavsiye ediyorum sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…