Umut sarikaya
Centipat
Daha fazla
Konu sahibinin söylediği yöntem ile USB'yi hazırlayın diye attım konuyu.
Önceden atmıştım hocam:Attığınız için teşekkürler yine bana yardımcı oldunuz bu bilgisyar bayağı sorun yaratıyor sizi de yoruyorum kusura bakmayın ama şimdi bana Windows 10 işi dosyası gerekecek.
Önceden atmıştım hocam:
Windows 10 LTSC/LTSB sürümleri ISO dosyaları
Windows 10 LTSC/LTSB tüm sürümler için ISO arşivi Aşağıdaki linklerden istediğiniz yıla ait LTSC/LTSB sürümlerini indirebilirsiniz, yıllara göre sırasıyla ilerlemektedir. Tüm sürümler Türkçe dil desteği ile beraber paylaşılmıştır. Windows 10 LTSB 2015 x86 (32 bit)...techolay.net
Eski mesajlarda gerekli şeylerin çoğu var.
Önceden atmıştım hocam:
Windows 10 LTSC/LTSB sürümleri ISO dosyaları
Windows 10 LTSC/LTSB tüm sürümler için ISO arşivi Aşağıdaki linklerden istediğiniz yıla ait LTSC/LTSB sürümlerini indirebilirsiniz, yıllara göre sırasıyla ilerlemektedir. Tüm sürümler Türkçe dil desteği ile beraber paylaşılmıştır. Windows 10 LTSB 2015 x86 (32 bit)...techolay.net
Eski mesajlarda gerekli şeylerin çoğu var.
Ne yazık ki hayır. Direk ISO'yu okumaz sistem. Hiçbir türlü olmuyorsa o zaman internet kafede hazırlayıp geleceksiniz hocam.
Önceden yaptığınız gibi:İnternet kafede nasıl yapacağım?
Önceden yaptığınız gibi:
Şahsen tabii arka masalardan birini seçip, habersiz halledip çıkmanızı öneririm ama yakalanmanız durumunda başınızı ağrıtabilirler. Direk söylerseniz niyetinizi ekstra para isteyebilirler, "biz kurarız ama şu kadar ederi olur." diye. Belkide "tamam kardeşim, 1 saatlik açıyorum hallet." diyedebilirler. Size kalmış.
En sağlıklısı PC oluyor, telefonlada şahsen hiç yapmadığım için direk tavsiye veya yöntemde veremiyorum. İnternette ne varsa anca onu atabilirim.Ya hocam ben internet kafe uğraşmak istemiyorum lütfen telefon ile format veya başka bir şey ile format atabileceğim bir şey vardır ila veya başka bir şey lütfen sizde bana yardım edin araştırın.
Kurtarma menüsüne girmeyi başarırsanız CMD kısmına erişiminiz oluyor.Hocam aklıma şey geldi benim bilgisyar eskiden bir hata daha aldı oda açılmıyordu o zamanlar ama ben o zamanlar CMD açıp bir komut yazmıştım ve bilgisayar sıfırlandı ama nasıl yaptım hatırlamıyorum bir bilginiz var mı?
En sağlıklısı PC oluyor, telefonlada şahsen hiç yapmadığım için direk tavsiye veya yöntemde veremiyorum. İnternette ne varsa anca onu atabilirim.
Bu konuya bir bakın isterseniz:
Rufus Mobile var mı?
Henüz yeni sistem topladım ve siparişimi verdim, bilgisayarım halihazırda olmadığı için işletim sistemi nasıl kuracağım, internet Cafe'ler kapalı ve çevremdekileri de rahatsız etmek ve virüs riski oluşturmak istemiyorum. Bende şu an USB to typeC aparatı var flash belleğin de var ve Windows 10...www.technopat.net
İşin sonunda flash belleğinizide Ventoy yazılımı ile yazmanızı tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda içine direk ISO atıp, kurmanızı sağlıyor.
Kurtarma menüsüne girmeyi başarırsanız CMD kısmına erişiminiz oluyor.
Bir de sizinle aynı sorunu yaşayan bir kullanıcımız var:
Windows 10 0xc0000098 hatası
Dostlar, format atarken bu hatayı aldım hiçbir şekilde USB format ekranına dönemiyorum. Ne yapmamı önerirsiniz?www.technopat.net
Windows Boot olmadığı sürece giremiyorsunuz diye biliyorum. Yani yöntem yok bende hocam, kusura bakmayın.Kurtarma menüsü nasıl gireceğim?
MBR Nasıl yapacam?Windows Boot olmadığı sürece giremiyorsunuz diye biliyorum. Yani yöntem yok bende hocam, kusura bakmayın.
"MBR" olarak baştan Windows'u kurmanızı tavsiye ediyorum sadece.