Çözüldü Windows "failed to start" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Madss

Hectopat
Yer
Malatya
Bilgisayara format atacakken karşıma bir hata geldi. Ne yapmam gerekiyor? @Recep Baltaş.

Dosya Ekleri

• 20210206_110707.jpg
    20210206_110707.jpg
    200,2 KB · Görüntüleme: 187
Çözüm
Format attıktan sonra mı aldınız hatayı yoksa önce mi? Eğer sonra aldıysanız tekrar format atmayı deneyin eğer başta aldıysanız tekrardan bir format USB'si hazırlayıp öyle deneyin.

Önce aldım. Tekrar hazırlayayım bir de.

Format attıktan sonra mı aldınız hatayı yoksa önce mi? Eğer sonra aldıysanız tekrar format atmayı deneyin eğer başta aldıysanız tekrardan bir format USB'si hazırlayıp öyle deneyin.

Düzelmedi.
En iyisi bilgisarcıya götürmek🙁
Sorunun çözümünü buldum!
İlk önce BIOS'a giriyoruz Boot sekmesinden Fast Boot'u disable yapıp alttakini enable yapiyoruz. USB miz takiliyken PC'yi kapatiyoruz. PC'yi açtıktan sonra hiçbir tuşa basmadan bekliyoruz. Ve karşımıza Windows kurulum ekrani geldi. Sorun çözülmüştür.

Önce aldım. Tekrar hazırlayayım bir de.

Düzelmedi.
En iyisi bilgisarcıya götürmek🙁
Sorunun çözümünü buldum!
İlk önce BIOS'a giriyoruz Boot sekmesinden Fast Boot'u disable yapıp alttakini enable yapiyoruz. USB miz takiliyken PC'yi kapatiyoruz. PC'yi açtıktan sonra hiçbir tuşa basmadan bekliyoruz. Ve karşımıza Windows kurulum ekrani geldi. Sorun çözülmüştür.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı