efrayim Zeptopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #1 Zorin OS kurdum, sonra pişman olup tekrar Windows 10’a geçmek istedim. Fakat kurulum sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü ne? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2022
Zorin OS kurdum, sonra pişman olup tekrar Windows 10’a geçmek istedim. Fakat kurulum sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü ne?
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 1 Ekim 2022 #2 efrayim dedi: Zorin OS kurdum, sonra pişman olup tekrar Windows 10’a geçmek istedim. Fakat kurulum sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü ne? Eki Görüntüle 1532663 Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarını sıfırla ve yeniden kur. Artı 0 Eksi
efrayim dedi: Zorin OS kurdum, sonra pişman olup tekrar Windows 10’a geçmek istedim. Fakat kurulum sırasında aşağıdaki hatayı alıyorum. Bunun çözümü ne? Eki Görüntüle 1532663 Genişletmek için tıkla... Bios ayarlarını sıfırla ve yeniden kur.
KS KS efrayim Zeptopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #3 i EkmekArasıRam dedi: Bios ayarlarını sıfırla ve yeniden kur. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 1 Ekim 2022 #4 efrayim dedi: i İşe yaramadı Genişletmek için tıkla... Windows başlatılamamış. Yanlış kurmuş olabilirmisiniz? İsoyu tekrar yazdırın. Artı 0 Eksi
efrayim dedi: i İşe yaramadı Genişletmek için tıkla... Windows başlatılamamış. Yanlış kurmuş olabilirmisiniz? İsoyu tekrar yazdırın.
KS KS efrayim Zeptopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2022 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan izleyip isoyu sabahtan beri kaç kere aynı şekilde yazdırdım ama sonuç aynı @EkmekArasıRam Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodan izleyip isoyu sabahtan beri kaç kere aynı şekilde yazdırdım ama sonuç aynı @EkmekArasıRam
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 2 Ekim 2022 #6 @Prime777 . Artı 0 Eksi