Windows format atarken key ister mi?

• Konuyu başlatan asdo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.120

asdo

Hectopat
Yer
Bursa
Geçen günlerde dizüstü bilgisayara ekran kartı güncellemesi yaptım ve FPS ciddi şekilde düştü zaten güncellemeden önce de ofis modunda FPS düşmeye başlamıştı ancak oyun modunda normaldi artık oyun modunda da FPS düştü. Ben format atmayı düşünüyorum ama daha önce hiç format atmadım ve bilgim yok. 1. sorum şu bilgisayarda Windows 10 var ve ben format atarken key ister mi? 2. sorum da alalı 1 yıla yakın oldu bakım mı gerekiyor yoksa formatla düzelir mi? Bilgisayarın adı Monster Tulpar T5 V19.2.1 özellikleri:
RTX 2060.
i7 10750H.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama ben keyimi bilmiyorum ve format atarsam lisanslı kullanamayacak mıyım?
Şunu unutmuşum galiba key anakarta gömülü.

Son düzenleme:
Ama ben keyimi bilmiyorum ve format atarsam lisanslı kullanamayacak mıyım?
Eğer keyiniz OEM key değilse ürün anahtarını öğrenmek için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şunları yazın: Powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"

Windows'un içinden atarsan ve zaten windows key'in varsa istemez.Kasmanın birçok nedeni olabilir,mesela Avast adlı virüs programı kasma ve micro stuttering yapabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı