Windows format hatası

Yer
Ohio
Selam ben kurmaya çalışırken BIOS'dan USB seçip başlatıyorum kurma ekranı yerine Windows açmaya çalışıyor. BIOS'dan kurma ekranına gelemiyorum.
Resim böyle kalıyor ve ha bire kendini yeniden başlatıyor. Bilgisayar Windows 7 idi temizden format atam dedim böyle kaldı biliyorum 7 artık desteklenmiyor. 10 artık geç diyenler olur cevaplarını şimdiden vereyim ben Windows 7 seviyorum.

Dosya Ekleri

• 20201013_175723.jpg
    20201013_175723.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 20201013_175723.jpg
    20201013_175723.jpg
    114,1 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli moda girmeyi dener misiniz?

Başlangıçta Güvenli Mod'a girme​

Bilgisayar kapalıyken Windows 7'yi Güvenli Mod'da başlatmak için aşağıdaki adımları kullanın:
  1. Bilgisayarı açın ve anında F8 tuşuna tekrarlayarak basmaya başlayın.
  2. Windows Gelişmiş Seçenekler Menüsünde, ok tuşlarını kullanarak Güvenli Mod seçeneğini belirleyin ve ENTER tuşuna basın.
    Bilgisayar kapatıldığında otomatik olarak Güvenli Mod'dan çıkacaktır.

Selam ben kurmaya çalışırken BIOS'dan USB seçip başlatıyorum kurma ekranı yerine Windows açmaya çalışıyor. BIOS'dan kurma ekranına gelemiyorum.
Resim böyle kalıyor ve ha bire kendini yeniden başlatıyor. Bilgisayar Windows 7 idi temizden format atam dedim böyle kaldı biliyorum 7 artık desteklenmiyor. 10 artık geç diyenler olur cevaplarını şimdiden vereyim ben Windows 7 seviyorum.
BIOS Menu'ye girmek yerine direkt BOOT Menu'ye girin. Farklı markalarda BOOT Menu tuşu değişebiliyor. Del veya F11 olabilir.

Bana önerebileceğiniz Windows 64 Bit verebilecek biri var mı Ultimate olmuyor bir türlü kaç defa denedim bilgisayarım Windows 10 Windows 7 yapacağım.
Bana önerebileceğiniz Windows 64 Bit verebilecek biri var mı Ultimate olmuyor bir türlü kaç defa denedim bilgisayarım Windows 10 Windows 7 yapacağım.

Windows 7 64 Bit ISO çalışan her türlü sürüm olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı