Windows forms örnekleri yazarsan bir sürü çıkar.Bir fikir bulamadım. Windows forms ile ne yapabilirim?
Bir fikir bulamadım. Windows forms ile ne yapabilirim?
Tam olarak nasıl bir şey hocam ne işe yarayacak anlatabilir misiniz merak ettim?Aklına gelebilecek birçok şey. Şu an misal ben depolama uygulaması yazıyorum fakat kendi dinamik nesnelerimle.
Tam olarak nasıl bir şey hocam ne işe yarayacak anlatabilir misiniz merak ettim?
Dinamik nesne nasıl oluşturuyorsunuz?Datagridview kullanamıyorum liseleme yapısından ötürü ve zaten genel olarak da kullanmıyorum.
Yaptığım şey usercontrolden ilk önce başlık kısmına günleri almak. Ardından alt biligleri o günlere göre dinamik bir şekilde listelemek.
Daha kullanıcı dostu nesne tabanlı bir kodlama oluyor.
Başlığa tıklandığında alt bilgiler animasyonlu bir şekilde içindeki Listelenen elman kadar açılıyor.
Eki Görüntüle 1489942
Ne tarz bir şey yapacaksın?Dinamik nesne nasıl oluşturuyorsunuz?
Custom Contextmenustrip yapmak istiyorum gölgesi falan olan yani daha iyi arayüzü olan.Ne tarz bir şey yapacaksın?
Custom contextmenustrip yapmak istiyorum gölgesi falan olan yani daha iyi arayüzü olan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.