Çözüldü Windows Gezgini bilgisayar açılınca kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Furkan Kalemci

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Bilgisayarım 1-2 saat önce gayet normal şekilde çalışırken bir saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda Windows Gezgini kendini birkaç kez çalıştırıp askıya alıp sonunda kapattı ve sadece mavi ekranda kaldı.
Ekranı kilitleyebiliyor ve görev yöneticisine erişebiliyorum onun dışında hiçbir şey açılmıyor.
Donanımsal olarak inceledim bir problem göremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Dosya Ekleri

• 754F826D-23C5-4997-9782-F622DD5D31DA.png
    754F826D-23C5-4997-9782-F622DD5D31DA.png
    593,6 KB · Görüntüleme: 22
  • image.jpg
    image.jpg
    94 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle selamünaleyküm. Bilgisayarım 1-2 saat önce gayet normal şekilde çalışırken bir saat sonra tekrar açmaya çalıştığımda Windows Gezgini kendini birkaç kez çalıştırıp askıya alıp sonunda kapattı ve sadece mavi ekranda kaldı.
Ekranı kilitleyebiliyor ve görev yöneticisine erişebiliyorum onun dışında hiçbir şey açılmıyor.
Donanımsal olarak inceledim bir problem göremedim. Yardımcı olabilecek biri var mı?
Görev yöneticisini açtığında dosyaya tıkla yeni görev çalıştır de oraya ; explorer.exe yaz alttaki yönetici olarak çalıştır kutucuğunuda işaretle çözümü böyle geçici olarak çözebilirsiniz.

Güncelleme:
Şu anda dediğiniz gibi Görev Yöneticisi'nden çalıştır kullanarak uygulamalara erişim sağladım hala sorunum devam ettiği için şu anda sistem taraması yapıyorum .
Başka çözüm yolları varsa bunlar işe yaramazsa hemen onu deneyeceğim.
YKS'ye bu kadar az kalmışken şansıma böyle bir şey geldi başıma :D

Tarama sonucu:

Kurulum medyası ile onarım yapmayı deneyebilirsiniz ya da format atmak garanti çözüm.
Evet format mantıklı ama yaklaşık 3tb lık yüklü dosya var tekrar tekrar hepsiyle uğraşmak uzun zamanımı alacağı için en son çare olarak format düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 19
  • image.jpg
    image.jpg
    116,3 KB · Görüntüleme: 19
Tarama sonucu:

Evet format mantıklı ama yaklaşık 3tb lık yüklü dosya var tekrar tekrar hepsiyle uğraşmak uzun zamanımı alacağı için en son çare olarak format düşünüyorum.
DISM sonuçlarını buraya ekledim.
Şuanda tekrar tarama yapıyorum.

2. Sfc taraması sonucu
@Sakuya Izayoi

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 20

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı