Windows Gezgini bozuldu

omerfm

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
4
SSD veya HDD modeli
240gb HDD
İşlemci
İntel Pentium İnside T4500
Bilgisayara Files'ı kurdum. Varsayılan olarak ayarla deyince Kaspersky Free çıldırdı ve Files'ın exe'sini sildi. Ben şu an ne Files'a ne de Windows Gezgini'ne girebiliyorum. Ama görev çubuğu çalışıyor. Sistem geri yükleme yaptım ama sonuç aynı. İllaki Format mı atmam gerekli? Bir de bunu denemek isteyenlere ders olsun: Files kullanmayın, Kaspersky işleri bozuyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler. Bu da bana ders oldu. Kayır defteri yedeğim olsaydı kurtarabilir miydim peki

Hocam eğer olsaydı pc yeniden başladığında sorun otomatik olarak çözülürdü, arkadaş sistem geri yükleme yapmış yinede olmamış, tek çare format dediğim gibi.

Hocam eğer olsaydı pc yeniden başladığında sorun otomatik olarak çözülürdü, arkadaş sistem geri yükleme yapmış yinede olmamış, tek çare format dediğim gibi.
Eğer virüs bulaşmışsa sistem başladığında explorer.exe'e müdahale ediyor olabilir bunu durdurmak zor değil format atmaya değmez

Arkadaş virüs bulaştırmamış ki, files kurmaya çalışmış, bu virüs sayılmaz, kaspersky engellemeye çalışırken explorer i engellememiştir, direk olarak içeriğini silmiştir, dosya hala oradadır ama açamazsınız, formattan başka çözüm yoktu,

Technopat Haberler

Geri
Yukarı