Windows gezgini çalışmayı durdurdu

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Oldexplorer gibisinden bir uygulama yükledim ve şu an bilgisayarıma erişemiyorum. Fotoğrafdaki gibi hata ekranı çıkıyor. Önemli dosyalarım var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 16230071353271507448868743181599.jpg
    83 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulamayı nerden yüklediniz?

Görev Yöneticisi > Dosya > Yeni görevi çalıştır > açılan sekmeye explorer.exe yazıp çalıştırmayı dene.

Görev Yöneticisi > Dosya > Yeni görevi çalıştır > açılan sekmeye explorer.exe yazıp çalıştırmayı dene.
Denedim Ve Bu seferde Görev Yöneticisi Hata Verdi. Add On yükledim Ve bu add On Windows 10 içinmiş. Bilgisayarım açılsa bunu kaldıracağım Lütfen Cevaplayın Cidden Önemli Dosyalarım Var

Denedim Ve Bu seferde Görev Yöneticisi Hata Verdi. Add On yükledim Ve bu add On Windows 10 içinmiş. Bilgisayarım açılsa bunu kaldıracağım Lütfen Cevaplayın Cidden Önemli Dosyalarım Var
Öncelikle böyle bir şey indirmeniz hata. Denetim masasından kaldırmayı deneyin ve ilk soruma cevap verin ki daha iyi yardımcı olabileyim.

Önemli Dosyalarım?
Öncelikle böyle bir şey indirmeniz hata. Denetim masasından kaldırmayı deneyin ve ilk soruma cevap verin ki daha iyi yardımcı olabileyim.
OldExplorer Yazdım İlk çıkan Driver İndirme Sitesinden İndirdim
Denetim masasına nasıl gireceğim? Siyah ekranda kaldı

Görev yöneticisinden bulup kapatmayı deneyin. Ardından açabiliyorsanız çalıştırı açıp appwiz.cpl yazın ve indirdiğiniz programı kaldırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…