Windows gezgini sonlandırıldıktan sonra ekran karardı

HASANS1O

Decapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-10300H CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz
Takılı RAM : 16,0 GB (kullanılabilir: 15,9 GB)
Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 1650 ti
Windows 11
Meslek
Uçak Bakım Teknisyeni
Merhaba arkadaşlar, Windows görev çubuğu çalışmıyordu bir yerde okudum. Windows gezginini yeniden başlatın diye denedim olmadı ben de Windows gezgininin görevini sonlandırdım ekran karardı. Ne yapmam gerek?

Restart yapamıyorum sadece güç tuşundan kapatıp açabiliyorum o da işe yaramıyor.
Alt + F4'de mi yapamıyorsunuz? Yapabiliyorsanız oradan yeniden başlatın. O da olmazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "shutdown /s /hybrid" komutunu girin. (tırnaklar olmadan) Sonra PC'nizi tekrar açın. Olmazsa ben bilemem.

Cihaztaki fiziksel tuştan bahsediyorum.
Evet onunla da yaptım hatta görev çubuğuna bı kaç kez üst üste bastığım zaman kısa süreliğine çalışıyor ordan bilgisayarı yeniden başlattım gene çalışmadı. Bı kaç gündür olmaya başladı bu kapatıp açınca düzeliyordu şimdi ise düzelmiyor
Dediğimi dener misiniz?
yönetici olarak çalıştır olmadan yaptım işe yaramadı. Yönetici olarak çalıştırmayı da anlatabilir misiniz

Son düzenleme:
Evet onunla da yaptım hatta görev çubuğuna bı kaç kez üst üste bastığım zaman kısa süreliğine çalışıyor ordan bilgisayarı yeniden başlattım gene çalışmadı. Bı kaç gündür olmaya başladı bu kapatıp açınca düzeliyordu şimdi ise düzelmiyor

yönetici olarak çalıştır olmadan yaptım işe yaramadı. Yönetici olarak çalıştırmayı da anlatabilir misiniz
Aramaya girin. CMD yazın. (Büyük harf olmasına gerek yok.) Sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştıra tıklayın.
Alt + F4'de mi yapamıyorsunuz? Yapabiliyorsanız oradan yeniden başlatın. O da olmazsa CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "shutdown /s /hybrid" komutunu girin. (tırnaklar olmadan) Sonra PC'nizi tekrar açın. Olmazsa ben bilemem.

Aramaya girin. CMD yazın. (büyük harf olmasına gerek yok.) Sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştıra tıklayın.

Tekrar kapatıp açtım düzeldi ama bunun bir daha olmamasını nasıl sağlayabiliriz?

Merhaba arkadaşlar, Windows görev çubuğu çalışmıyordu bir yerde okudum. Windows gezginini yeniden başlatın diye denedim olmadı ben de Windows gezgininin görevini sonlandırdım ekran karardı. Ne yapmam gerek?
Hepinize çok teşekkür ediyorum cevaplarınız için 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı