Çözüldü Windows Gezgini'nde SSD gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sefer semih

Picopat
Daha fazla  
Yeni laptop aldım 1 TB SSD var ama bu bilgisayar kisminda gözükmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2.bir disk olarak mı bağladınız yoksa bilgisayarda 1 tane mi depolama birimi var?
Sadece 1TB SSD disk var demişsiniz görsele göre de 1 tane disk takılı. Boyutu 1TB değil sadece o da Windows'un 1024MB alanı 1GB olarak okuması.
@sefer semih USB'yi boot edin disk seçim ekranında görünen her şeyi silip ileri deyin.

@Said HtmAGl hocam beni de aydınlatır mısınız? Diskpart ile nasıl yapılıyor?
USB ile kurulum sırasında cmd'yi açarsanız teknik olarak şuanki diski kullanmıyor olursunuz o yüzden diskpart ile güvenli bir şekilde partition silip oluşturup genişletebilirsiniz.

USB ile kurulum sırasında CMD'yi açarsanız teknik olarak şu anki diski kullanmıyor olursunuz o yüzden diskpart ile güvenli bir şekilde Partition silip oluşturup genişletebilirsiniz.

@sefer semih USB'yi boot edin disk seçim ekranında görünen her şeyi silip ileri deyin.

@Said HtmAGl hocam beni de aydınlatır mısınız? Diskpart ile nasıl yapılıyor?

Burada 918 GB'lik olanı mi secegim yoksa hepsini sileyim mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20241203_213220-min.jpg
    55,6 KB · Görüntüleme: 17
@sefer semih hepsini sil deyip ilerleyin hocam, onlar artık olarak kalmasınlar.

Hepsini sildim hocam sadece 953 GB'lık olan kaldı ona basıp sonraki diyorum.

Hepsini sildim hocam sadece 953 GB'lık olan kaldı ona basıp sonraki diyorum.

@Maomao hocam gerçekten çok teşekkür ederim siz olmasanız yapamazdim dediğim gibi bilgisayarlardan çok anlamıyorum bir kusurum olduysa affola tekrardan çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…