Çözüldü Windows Gezgini'nin askıya alınması nasıl düzeltilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Poyrazhx

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün akşam bilgisayar açıkken dışarıya çıktım eve geldim bilgisayara baktığımda 2 3 saniyede bir beyaz ekran verdiğini gördüm hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Sadece görev yöneticisine giriyor, onun harici işlem yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Merhaba. Bilgisayarımda bugüne kadar hiçbir sorun yoktu bugün akşam bilgisayar açıkken dışarıya çıktım eve geldim bilgisayara baktığımda 2 3 saniyede bir beyaz ekran verdiğini gördüm hiçbir şekilde işlem yapamıyorum. Sadece görev yöneticisine giriyor, onun harici işlem yapılmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayarı bir kez yeniden başlat otomatik onarıma hazırlanıyor ekranına atar. Oradan ister sıfırlarsın, güvenli modda girersin.

Bilgisayarı bir kez yeniden başlat otomatik onarıma hazırlanıyor ekranına atar. Oradan ister sıfırlarsın, güvenli modda girersin.
Bir kaç kez açıp kapa bilgisayarını aniden. Mesela açılıyor ya güce basılı tut kapansın. Bunu 3 kere yap gelir.

Bir kaç kez açıp kapa bilgisayarını aniden. Mesela açılıyor ya güce basılı tut kapansın. Bunu 3 kere yap gelir.

Çözüm
Ben de sürücü çakışmasından şüpheliyim ya da NVIDIA kart kullanıyorsa konu sahibi potansiyel şüpheli NVIDIA sürücüleri de olabilir.

Katılıyorum çünkü genelde NVIDIA kartlarda sıkça yaşanıyor bu da ona benziyor. Konu sahibini bekleyelim bakalım ne yapacak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hepinize yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. İşteydim yazamadım. Eve geldim bilgisayarı açtım ve kurtarma modu açıldı direkt sıfırladım bilgisayarı ve sorun çözüldü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı