Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak Windows gitsin istemiyorum. Aşağıya eklediğim görselden hangi seçeneği seçmem lazım? Yardımcı olur musunuz?
İkisinde de windows gitmez ancak bulut indirme daha iyi deniyor hiç internet gitmeyecekse sıfırlamada bulut indirme ile sıfırlayın derim.Arkadaşlar merhaba, bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ancak Windows gitsin istemiyorum. Aşağıya eklediğim görselden hangi seçeneği seçmem lazım? Yardımcı olur musunuz?
Bir forumda "Alttaki seçeneği seçersen Windows'u baştan kurman gerekir." Diye okumuştum bu yüzden kafam karıştı sormak istedim hocam.Nasıl yani Windows gitmemesi dosyaları falan mı?
Teşekkürler.Windows gitmesin derken hocam? Sıfırlama işlemi windows'un içindeki her şeyi siler, windowsu değil. İnternetiniz hızlıysa bulut indirmeyi seçin.
İkisinde de windows gitmez ancak bulut indirme daha iyi deniyor hiç internet gitmeyecekse sıfırlamada bulut indirme ile sıfırlayın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.