Çözüldü Windows görev çubuğu öğeleri görünmüyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

redcenter

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sağ alttaki görev çubuğundaki öğeler son bir kaç gündür görünmüyor. Doğrusu çoğunlukta sadece biri görünüyor diğerleri görünmüyor resimdeki gibi. BIOS güncellemesinden kaynaklıdır diye duyup BIOS'u güncelledim ilk açtığımda oldu, daha sonra yine öğeler kayboldu. Üzerine tıklayıncada tepki vermiyor yani açılmıyor (virüs programı, internet, işlem merkezi) Sizce virüstenmi kaynaklı. Cevaplarınızı bekliyorum..

s.PNG

k.png

Çözüm
Bu sorun benim başıma da çok geliyordu. Çözümü yok gibi bir şey zamanla düzeliyor. En iyisi Windows 7'yi terk et ve 10'a geç. :)

Ben zaten yeni format attım :) ve PC'yi birlikte kullandığım abim Windows 10'u çok sevmiyor :) Artık tüm programları yükledim bir daha uğraşamam :LOL:
Windows 10 64-Bit'e geçtim. Sorun çözüldü. Teşekkürler.
Bu sorun benim başıma da çok geliyordu. Çözümü yok gibi bir şey zamanla düzeliyor. En iyisi Windows 7'yi terk et ve 10'a geç. :)

Ben zaten yeni format attım :) ve PC'yi birlikte kullandığım abim Windows 10'u çok sevmiyor :) Artık tüm programları yükledim bir daha uğraşamam :LOL:
Windows 10 64-Bit'e geçtim. Sorun çözüldü. Teşekkürler.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı