Çözüldü Windows görev çubuğu öğeleri görünmüyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

redcenter

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sağ alttaki görev çubuğundaki öğeler son bir kaç gündür görünmüyor. Doğrusu çoğunlukta sadece biri görünüyor diğerleri görünmüyor resimdeki gibi. BIOS güncellemesinden kaynaklıdır diye duyup BIOS'u güncelledim ilk açtığımda oldu, daha sonra yine öğeler kayboldu. Üzerine tıklayıncada tepki vermiyor yani açılmıyor (virüs programı, internet, işlem merkezi) Sizce virüstenmi kaynaklı. Cevaplarınızı bekliyorum..

Çözüm
Bu sorun benim başıma da çok geliyordu. Çözümü yok gibi bir şey zamanla düzeliyor. En iyisi Windows 7'yi terk et ve 10'a geç.

Ben zaten yeni format attım ve PC'yi birlikte kullandığım abim Windows 10'u çok sevmiyor Artık tüm programları yükledim bir daha uğraşamam
Windows 10 64-Bit'e geçtim. Sorun çözüldü. Teşekkürler.
Bu sorun benim başıma da çok geliyordu. Çözümü yok gibi bir şey zamanla düzeliyor. En iyisi Windows 7'yi terk et ve 10'a geç.

Ben zaten yeni format attım ve PC'yi birlikte kullandığım abim Windows 10'u çok sevmiyor Artık tüm programları yükledim bir daha uğraşamam
Windows 10 64-Bit'e geçtim. Sorun çözüldü. Teşekkürler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…