Çözüldü Windows görev çubuğundaki hava durumunu kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

itwasgooday

Hectopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
3.238
Çözümler
20
Dün bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra güncelleme olmamasına rağmen görev çubuğuna hava durumu eklenmiş. Kullanmadığım için kaldırmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edisyon Windows 10 Home Single Language.
Sürüm 20H2.
Yüklenme tarihi ‎10.‎10.‎2020.
İS derlemesi 19042.964.
Deneyim Windows Feature Experience Pack 120.2212.2020.0.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Görev çubuğuna sağ tıklayın, haberler ve ilgi alanları var onun üzerine gelip kapat seçeneğine tıklayın.
Bilgisayara format attım gerekli ayarları güncelleme falan yaptım. Program Files'dan ise gereksiz gördüklerimi sildim buna hava durumu da dahil. Neyse bir süre sonra bir uygulama yükledim ve yeniden başlatmam gerekti. Yeniden başladığında bu hava durumu bende de göründü. Program Files bakıyorum yok. Başlangıç öğelerine bakıyorum yok bu nasıl saçma bir şeydir ya :D
 
Ayıplamayın soru soranı. Bazen insanın gözünün önünde olduğu halde göremiyor. Bende en az yarım saat uğraştım. Haberler ve ilgi alanını 20 kez tıklamışımdır. Kapatı vallahi görmedim.
 
Benim durumum biraz farklı arkadaşlar. Görev çubuğumun resmini ekliyorum. Büyük batarya göstergesinin yanında uzun bi boşluk var. Aslında orada Hava Durumu var gibi görüyor sistem ama aslında kapattım bugda kaldı orası boşluk olarak görüyor. Sağ tıklayınca da herhangi bir kapatma seçeneği yok. Masaüstü PC'imde bu seçenek vardı ve kapattım ama burada Bugda kaldı. Uygulamayı komple sildim ama yine de o boşluk durmaya devam ediyor.

 

Geri
Yukarı